Editie 2012

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De Menereis Open Soesterkampioenschappen worden in 2012 gespeeld op zaterdag 7 januari (Jeugd) en zondag 8 januari (Senioren). Op zaterdag begint het toernooi om 09:00u en op zondag om 09:30u. Op beide dagen is de zaal om 08:00u geopend.

Meer informatie over het toernooi vind je in onderstaande documenten.

De komende weken zul je op deze pagina de laatste updates vinden over het toernooi, bijvoorbeeld over het verloop van de inschrijvingen.

Update 8 januari

Het zit er weer op! Twee mooie tafeltennisdagen achter de rug. Kijk in het menu voor de uitslagen en de verslagen.

Update 5 januari

Nog twee dagen te gaan. Lees hier nogmaals onze voorbeschouwingen:

Voorbeschouwing Jeugdtoernooi

Onze sponsors

Voorbeschouwing Seniorentoernooi

Update 3 januari

Voor het jeugdtoernooi is nu ook een concept deelnemerslijst beschikbaar. Aan deze lijst kunnen rechten ontleend worden!

Update 1 januari

De inschrijving voor het jeugdtoernooi is nu ook gesloten. Het jeugdtoernooi telt 59 deelnemers, komende week zal een concept deelnemerslijst worden gepubliceerd.

Update 30 december

De inschrijving voor het jeugdtoernooi sluit 31 december om 23:59u. Nog één week voor de Menereis Open Soester 2012!

Update 29 december

Een concept deelnemerslijst van het seniorentoernooi is beschikbaar. Aan deze lijst kunnen rechten ontleend worden! De inschrijving voor het jeugdtoernooi is nog een paar dagen open. Volgende week zullen we hiervan een concept deelnemerslijst publiceren.

Update 17 december

De inschrijving voor het seniorentoernooi is gesloten, het maximum aantal deelnemers van 84 is bereikt. Voor de jeugd is de inschrijving t/m eind december geopend.

Update 16 december

Het seniorentoernooi is bijna vol, er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Wees er daarom snel bij als je nog mee wilt doen. De inschrijving van jeugd loopt ook gestaag door, inschrijven kan t/m eind december.

Update 14 december

Wederom kunnen we twee sterke spelers aan het toernooi toevoegen. Vanuit Westa zal ook eredivisiespeler Cosmin Stan op 8 januari te bewonderen zijn in Soest. Daarnaast geeft ook Gamal de Groot acte de presence. Gamal begon zijn carriere bij SHOT en komt dit seizoen voor Bultman/Smash in actie in de eredivisie.

Update 8 december

Het seniorentoernooi kent al een mooi aantal landelijke spelers: Daan Sliepen (eredivisie), Frank Rengenhart, Arnoud Meijer, Willy Zetsen, Rino Alberts (allen kampioen 2e divisie), Rogier Wijker (2e divisie), Marco Langerak, Peter Marijn, Dennis South, Martijn Weijers (allen 3e divisie). Ook een aantal dames toppers is van de partij: Melissa Bours (eredivisie), Lynn Zetsen, Lynn v/d Elsen (beiden kampioen 2e divisie).

Update 17 oktober

Bij het seniorentoernooi heeft Frank Rengenhart zijn deelname aan het toernooi bevestigd. Frank speelt op dit moment 2e divisie bij Hilversum waar hij met zijn team ruimschoot aan de leiding gaat en de vraag alleen nog is wanneer het team kampioen wordt. Frank kwam 13 keer uit voor het Nederlands team en werd in 2009 Nederlands kampioen in het dubbelspel (met Merijn de Bruijn) en in het gemend dubbelspel (met Yana Timina).
Ook bij de jeugd is de eerste inschrijving van een landelijke speler genoteerd in de persoon van Michiel van Amersfoort die bij Taverzo in de Landelijk A klasse uitkomt.

Update 6 oktober

De inschrijving is geopend. Voor het jeugdtoernooi zijn 105 plaatsen beschikbaar, voor het seniorentoernooi 84 plaatsen. Hiervan zijn 21 plaatsen gereserveerd voor landelijke spelers en 63 plaatsen voor afdelingsspelers.