Goede resultaten jeugdteams

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De tweede competitieronde is inmiddels achter de rug en dat ging gepaard met een aantal goede resultaten. De teams speelden allemaal thuis en daar werden twee overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag genoteerd.

 

4e klasse

Shot 1

Hilversum 6

5-5

Shot 1 wacht nog steeds op haar eerste overwinning van het seizoen. De ploeg ging in de eerste ronde onderuit en ook dit keer werd er niet gewonnen. Het bleef bij een gelijkspel. Elsbeth pakte alle drie haar partijen en ook Dennis won er 2. Invaller Daan bleef ondanks goed spel helaas steken op 0.

 

6e klasse

Shot 2

Werinon 1

8-2

Doordat ze de 1e ronde vrij waren was dit de eerste wedstrijd voor het tweede en deze werd gelijk met een ruime overwinning afgesloten. Henk-Jan en Dennis wonnen beiden 2 partijen en Marien liefst 3! Ook de dubbel werd gepakt en zo start het tweede team goed aan de competitie.

 

6e klasse

Shot 3

ATC Almere 2

7-3

Ook het 3e team boekte een ruime overwinning, nadat ook de eerste wedstrijd al werd gewonnen. Rick won 3 wedstrijden, Daan won er 2 en Jesse pakte ook nog één pot. Ook hier werd de dubbel gewonnen.

 

Starters

Shot 4

WIK 5

2-3

Na een uitstekende competitiestart ging de tweede ronde helaas verloren. Stijn en Jackie pakten allebei één pot waar Niels helaas op 0 bleef staan.