Teleurstellend resultaat SHOT 1 bij Huizen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 5 wij 5}Het eerste team speelde vrijdag de belangrijke uitwedstrijd tegen Huizen 3. De insteek was een duidelijke zege te behalen om zodoende de aansluiting met de middenmoot te behouden. Het liep vrijdagavond echter anders. SHOT moest genoegen nemen met een gelijkspel, gezien de 5-2 achterstand kwam het eerste nog goed weg met deze uitslag.

De opening in de ontmoeting tussen Huizen en SHOT was voor SHOT met een zege voor Henri. Helemaal van een leien dakje ging dat niet, Henri moest duidelijk nog in zijn ritme komen. Waar Henri wist te winnen, lukte dat Hans en René niet zodat Huizen op 2-1 kwam. Het dubbel kwam deze wedstrijd eindelijk goed uit de verf. Henri en René leken op een 3-0 af te stevenen, maar hadden uiteindelijk toch 5 games nodig om de 2-2 op het scorebord te krijgen.

Na het dubbel volgde een zeer zwakke fase van de Soesters. De Huizenaren pakten drie overwinningen op rij en pakten zo een verrassende 5-2 voorsprong en de nederlaag voor SHOT leek onafwendbaar. De SHOT-ters wisten zich echter te herpakken en de laatste 3 partijen gingen allemaal naar SHOT zodat 5-5 als einduitslag werd genoteerd.

Gezien de ruime achterstand kon SHOT uiteindelijk nog met enigszins een positief gevoel terugkijken op deze wedstrijd. In de strijd tegen degradatie verliest SHOT echter zeer belangrijke punten op de concurrentie, te meer gezien de sterke poule en de kleine verschillen tussen de teams. Volgende komt SVO op de bezoek, een overwinning is dan nodig om de aansluiting met de middenmoot te verstevigen.