Wisselende resultaten voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De derde speelronde zit er ook weer op en liet een aantal wisselende resultaten zien. Grote overwinningen waren er voor team 3 en 8 (beide 8-2). Teams 2 en 5 moesten grote nederlagen incasseren. Bij de andere teams zagen we een paar keer 5-5 en zowel winst als verlies met 6-4.

Hoofdklasse Huizen 3 SHOT 1 5 – 5 Een teleurstellende uitslag voor het eerste. De inzet was een ruime overwinning, na een 5-2 achterstand moet dit team eigenlijk blij zijn met dit resultaat. Er is nu wel een gaatje geslagen met de middenmoot. Handhaven is het credo, of dat gaat lukken is de vraag.
Hoofdklasse Smash 1 SHOT 2 8 – 2 Met invaller Michael reisde het tweede donderdag naar Woudenberg. Een moeilijke avond volgde met een 8-2 nederlaag als resultaat. Michiel pakte één punt. Het tweede punt kwam van Paul die zijn eerste wedstrijd van de competitie won.
2e Klasse SHOT 3 WIK 2 8 – 2 Een mooie zege op WIK. René moest één nederlaag incasseren terwijl ook het dubbel naar de gasten ging. Met 18 uit 2 staat dit team 2e, de koploper heeft echter een wedstrijd meer gespeeld en 5 punten meer. Dus volop mogelijkheden om na de inhaalwedstrijd de koppositie over te nemen.
2e Klasse Almeerspin 3 SHOT 4 6 – 4 De eerste zege is nog niet behaald, maar wel het beste resultaat in deze competitie, elke week één puntje meer. Samad (2) en Mark (1) zorgden voor de punten, het belangrijke dubbel ging ook naar SHOT. Volgende week komt Hilversum op bezoek, een zege is dan echt nodig om mee te kunnen doen voor handhaving.
3e Klasse SHOT 5 ZTTV 3 0 – 10 Ai, een pijnlijke uitglijder voor team 5. De verzachtende omstandigheid is wel dat ZTTV met 29 uit 3 duidelijk veel te sterk is voor deze tegenstanders in deze poule.
3e Klasse SHOT 6 De Vaart 1 6 – 4 Een mooie overwinning voor team 6. Sebastiaan, Gerben en Danny pakten alledrie 2 punten. Het team bivakkeert naar 3 wedstrijden in de middenmoot en waarschijnlijk zal dat aan het einde van de competitie nog steeds het geval zijn.
4e Klasse SHOT 7 Woerden 7 6 – 4 Vorige week een 6-4 nederlaag, deze week dezelfde uitslag maar dan in het voordeel van SHOT. De punten kwamen van Joop (2), Pim (2) en Matthijs (1). Het dubbel leverde ook een punt op.
4e Klasse Huizen 9 SHOT 8 2 – 8 Deze wedstrijd werd al op dinsdag gespeeld en leverde een dikke overwinning voor onze mannen op. George en Jan scoorden een hattrick, Barend liet één puntje liggen. Ook het dubbel ging verloren. Door deze overwinning staat het 8e weer bovenaan in de poule.
4e Klasse Lelystad United 2 SHOT 9 5 – 5 Een mooi resultaat voor het negende deze week. Het team moest met 2 spelers naar Lelystad en wist toch een gelijkspel uit het vuur te slepen. Martijn won 3 maal, Martin 2 maal. Volgende week weer in complete bezetting!
5e Klasse SHOT 10 ATC Almere 8 6 – 4 ATC Almere werd met een nederlaag terug naar Flevoland gestuurd. Jan scoorde een hattrick. Hans de Heij mocht tweemaal de felicitaties in ontvangst nemen, naamgenoot Bartijn moest juist tweemaal zijn tegenstander feliciteren.