Eerste zege voor SHOT 1

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 6 zij 4}Na het teleurstellende gelijkspel in en tegen Huizen was het voor SHOT 1 belangrijk om vrijdag een goed resultaat neer te zetten. Dat lukte. In de tweede thuiswedstrijd van het seizoen werd SVO met 6-4 verslagen.

Na de 3e speelronde staat SHOT vijfde met een achterstand van 3 punten op nummer 4 TTVN en 5 punten op zowel SVO als SVE. In deze poule is ieder punt en daarom moest een goed resultaat worden behaald zodat de achterstand op concurrenten tegen degradatie verkleind kon worden.

 

SHOT liet zich deze vrijdag van zijn beste kant zien en noteerde een regelmatige 6-4 overwinning. Zowel Henri, Martin als René pakten ieder twee winstpartijen tegen Hans Hoekstra en Misja Heller. Alleen de partijen tegen Arjan Weergang en het dubbel gingen naar de gasten uit De Meern.

De overwinning betekent dat SHOT weer echt in de race is om de plekken in de middenmoot. TTVN verloor verrassend met 6-4 van Huizen en zodoende staat SHOT nog maar één punt achter op TTVN . Ook de achterstand op SVO is verkleind en bedraagt nog 3 punten.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van de heenronde op het programma. Dan moet SHOT op bezoek bij kampioenskandidaat Hilversum. Een zware opgave, maar gezien de stijgende vorm van de Soesters moeten ook daar een aantal punten te halen zijn.

In de andere hoofdklasse leed SHOT 2 een kleine nederlaag tegen Almeerspin: 4-6. De winstpartijen kwamen van René (2x), Michiel (1x) en Tsuri (1x).