7 overwinningen in speelweek 4

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De 10 senioren teams van SHOT kwamen deze weer allemaal in actie. Gelukkig deze week betere uitslagen dan vorige week: 7 teams wisten deze week een overwinning te noteren.

In de hoofdklasse viel er twee keer een 6-4 te noteren. Het eerste boekte een 6-4 overwinning tegen SVO en is zodoende weer terug in de strijd om handhaving. Team 2 leek op een overwinning af te stevenen, maar in de laatste 3 partijen ging het alsnog mis waardoor Almeerspin met 4-6 de winst pakte.

In de 2e klasse scoorde SHOT 3 weer een overwinning: 6-4 tegen ATC Almere. SHOT 3 staat bovenaan en volgende week komt titelconcurrent TTVN op bezoek. Voor het vierde team is de 2e klasse duidelijk iets te hoog gegrepen. Wederom moest een nederlaag geïncasseerd worden, ditmaal 6-4 tegen Hilversum. Michael was wel de beste speler van de avond, hij scoorde een fraaie hattrick.

In de 3e klasse kwam team 5 maandag al in actie. Bij TVP in Putten werd een 8-2 overwinning genoteerd. In deze klasse noteerde ook team 6 een fraaie overwinning: 1-9 bij Gispen.

In de 4 klasse konden we ook goede uitslagen verwelkomen. In de uitwedstrijd tegen WIK werd door team 7 met 6-4 gewonnen. Voorlopig staat dit team 5e, maar is er nog van alles mogelijk. Team 8 ging dinsdag bij SVO op bezoek en kwam thuis met een 7-3 overwinning. Nog steeds bovenaan en nu 3 punten los van de concurrent. Voor team 9 blijft het toch wennen in de 4e klasse. Deze keer werd verloren van Bijmaat: 3-7. Er is een gaatje met de middenmoot, handhaving zal dus een zeer moeilijke opgave worden.

In de 5e klasse behaalde SHOT 10 een mooie 7-3 overwinning op Almeerspin. Het tiende staat nu 3e met 21 punten. Ook hier is nog van alles mogelijk, de achterstand op de nummer 2 is 1 punt en dat is evenveel als de voorsprong op nummer 4.