Aardige resultaten voor jeugdteams

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na een goede speelronde met alleen maar overwinningen, ging het ook deze speelronde niet slecht bij de SHOT-jeugd. Deze week werd er 1 keer verloren, maar ook 2 keer gewonnen. Team 4 kwam dit weekeinde niet in actie.

 

 

4e klasse

Shot 1

Huizen 5

6-4

Het eerste team verscheen met z’n 2en op het speelveld en zodoende werd er al begonnen met een 0-3 achterstand. Dennis en Elsbeth wisten dit echter alsnog om te buigen in een 6-4 overwinning. Een prima prestatie dus!

6e klasse

Shot 2

– SVE 9

8-2

Ook het 2e team kon maar 2 man op de been brengen, maar hier kwam er nog een invaller in actie in de vorm van Stijn, die het uitstekend deed met 2 overwinningen. Ook Henk-Jan en Marien speelden ook een goede wedstrijd en zo werd er een 8-2 overwinning als eindstand genoteerd.

6e klasse

Shot 3

– Good Luck 9

0-10

Shot 3 had een collectieve off-day en er werd dan ook niet best gepresteerd. Rick, Jesse en Daan konden helaas geen punten pakken en zo verscheen er een 0-10 eindstand op het scorebord.