Vooruitblik: activiteiten van de komende maanden

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De najaarscompetitie voor jeugd en senioren is alweer een aantal weken onderweg. Tijd voor een blik op de activiteiten van de komende maanden.

Op zaterdag 12 november houden we een plankenkoortstoernooi voor alle jeugdleden, hierbij mogen de jeugdleden vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om mee te doen aan het toernooi. Er zijn leuke prijzen te verdienen. Dit is een toernooi waarbij met alles gespeeld mag worden behalve met het batje waar je zo gewend bent mee te spelen. Binnenkort meer informatie over het toernooi op de SHOT site.

Verder staat het KTTF, oftewel het Basisscholierentoernooi, op het programma. Dit toernooi wordt gespeeld op zaterdag 17 december en hierbij kunnen we weer net als vorig jaar heel wat goede tellers gebruiken. Dit wordt vast weer een leuke dag! Ook hierover later meer informatie op de SHOT site!

En dan het Oliebollentoernooi! Zoals ieder jaar, ook dit jaar weer het oliebollentoernooi om het jaar goed mee af te sluiten. Dit toernooi vind plaats op woensdag 28 december, probeer die dag vrij te houden want het wordt weer super gezellig, met volop gratis oliebollen en er zijn natuurlijk weer leuke prijzen te verdienen!

Dan tot slot de MENEREIS Open Soester, dit toernooi is al aangekondigd. Schrijf je snel in want vol = vol. Dit is echt een aanrader, er is een mogelijkheid tegen leeftijdsgenoten te spelen uit het hele land. Dit toernooi is zaterdag 7 januari. Een heel leuk toernooi om het jaar mee te beginnen. Veel plezier en tot shot!

Namens de activiteitencommissie,

Danny Hilhorst