Team 5 scoort maximale score, andere teams wisselend

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De competitie is alweer halverwege. De vijfde speelronde kende wisselende. Team 5 kende de beste uitslag: Barneveld werd met 10-0 verslagen. Halverwege de competitie zullen we deze competitie waarschijnlijk geen kampioenen mogen huldigen. Aan de andere kant zullen helaas wel een aantal teams gaan degraderen.

Hoofdklasse Hilversum 5 SHOT 1 7 – 3 Het eerste leed een 7-3 nederlaag tegen Hilversum en kreeg daarmee iets te weinig. Het team staat vijfde, op 2 punten achterstand van nummer 4 TTVN. Het zal een moeilijke strijd worden om degradatie te ontlopen, maar er is nog volop perspectief!
Hoofdklasse SHOT 2 Het tweede kwam deze week niet in actie. Wel is duidelijk dat dit team het waarschijnlijk niet zal gaan redden in de Hoofdklasse. Het team staat zesde en het zal bijzonder lastig, zo niet onmogelijk, worden om nog twee plaatsen te stijgen op de ranglijst.
2e Klasse SHOT 3 TTVN 2 1 – 9 De strijd om het kampioenschap is vrijdag beslist en de kampioensdroom van SHOT 3 kan terug de ijskast in. Luuk redde de eer met één overwinning, maar daar bleef het bij. De tweede plek zal het hoogst haalbare zijn.
2e Klasse Lelystad United 1 SHOT 4 7 – 3 Mark, Jamal en Michael pakten alledrie één partij. In het voorjaar zal dit team weer om het kampioenschap gaan strijden, maar dan wel een klasse lager.
3e Klasse SHOT 5 Barneveld 2 10 – 0 Kijk, dat is nog eens een uitslag! Met twee invallers spelen en dan gewoon de maximale score van 10-0 op het bord zetten. Okee, de tegenstander kwam met 2 spelers, maar het blijft een geweldige score. Plek 2 is het hoogst haalbare voor SHOT 5.
3e Klasse SHOT 6 Woerden 4 3 – 7 Een nederlaag voor het zesde, Axel scoorde 2 punten en Sebastiaan 1 punt. Gerben bleef met lege handen achter. Dit team staat stevig in de middenmoot.
4e Klasse SHOT 7 SC ’t Gooi 4 – 6 Een kleine nederlaag voor team 7. Sascha had zijn avond niet, de punten kwamen van Pim en Matthijs. Het team staat nu derde, maar de verschillen zijn heel erg klein. Nr 1 WIK heeft 28 pnt, nr 5 ATC Almere heeft 22 punt maar een wedstrijd minder gespeeld. Kortom, er is nog van alles mogelijk en ieder punt telt!
4e Klasse SHOT 8 TTVN 4 6 – 4 De strijd tussen de teams 8 werd beslist in het voordeel van SHOTMet een hattrick was Barend de kopman van de avond. De andere punten kwamen van Jan (2x) en Fred (1x). SHOT staat gedeeld aan kop, samen met Rega. Dat belooft dus een spannende twee helft te worden.
4e Klasse SHOT 9 Het negende kwam deze week niet in actie, volgende week wordt de inhaalwedstrijd gespeeld.
Klasse Huizen 10 Huizen 10 5 – 5 Ook hier een strijd tussen twee teams met hetzelfde teamnummer. Hier viel geen beslissing: 5-5 was het resultaat. Het tiende staat stevig in de middenmoot.