SHOT organiseert succesvol OTC toernooi

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Ook dit jaar kan de Old Timers Club weer terugzien op een zeer geslaagd toernooi bij ttv SHOT in Soest. Er waren 43 deelnemers, waarbij ook verscheidene SHOT-ters deelnamen.

Het toernooi verliep vlekkeloos en er waren weer spannende partijen te zien. Noemenswaardig was dat Gre Korf door het bestuur van OTC nog eens in het zonnetje werd gezet. Zij werd in de klasse boven de 85 jaar met haar dubbelpartner Europees kampioen. Hulde.

Het OTC toernooi wordt gespeeld in meerkampen en kent als vanouds met een puntentelling tot de 21. In totaal waren er dit jaar vijf klassen, A t/m E. De nummers 1 en 2 in elke klasse ontvingen een prijs. Bovendien ging zoals de laatste jaren gebruikelijk bij ttv SHOT niemand met lege handen naar huis en kregen alle deelnemers een fles wijn mee.

In de A-klasse kwam Henri ter Steeg uit. In de allerlaatste wedstrijd moest het verschil gemaakt worden met de als tweede geëindigde Janwillem van Asch. Henri won de onderlinge strijd en werd daarmee winnaar in zijn klasse.

Henri

In de C-klasse kwamen George Demmenie en Jan Jansen uit. In deze poule werd George vijfde en Jan zesde. De onderlinge strijd viel in het voordeel van George uit.

Fred van de Haar nam deel aan de D-klasse. Met vijf gewonnen wedstrijden en twee gelijke uitslagen eindigde Fred als overtuigende winnaar in zijn klasse.

Fred

In de E-klasse kwam Koos van Braak uit. Met vier gewonnen partijen eindigde Koos op een respectabele vijfde plaats.

Natuurlijk is er een volledig overzicht van de uitslagen beschikbaar, dat vind je hier.

Veel dank aan Robin en Axel die deze dag achter de bar geholpen hebben.

 

Martin Briët, toernooi organisatie