12 november Plankenkoortstoernooi!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op 12 november zal er bij SHOT het plankenkoortstoernooi gespeeld worden. Het plankenkoortstoernooi is anders dan andere toernooien. In tegenstelling tot het normale tafeltennis mag je nu met alle mogelijke voorwerpen spelen. Juist het tafeltennisbatje is een verboden middel tijdens dit toernooi. Enkele voorbeelden kunnen zijn: een wc-borstel, een koekenpan, je kunt het zo gek nog niet bedenken. Alles kan!

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er in verschillende poultjes gespeeld. Jeugd en senioren door elkaar. Vooraf wordt bepaald aan de hand van het voorwerp waar je mee speelt welke “handicap” je krijgt. Deze zorgt ervoor dat je punten voor kunt krijgen als je met een heel moeilijk voorwerp speelt. Zo heeft iedereen alsnog gelijke kansen. Eventueel worden er na de poules vervolgrondes gespeeld en zal er voor de nummer 1 en 2 uiteindelijk een prijs zijn. Tevens is er een originaliteitprijs voor diegene met het leukste voorwerp. Wat de prijzen zullen zijn is nog een verrassing!

Speelsysteem: Best of 3 en de games gaan tot de 21

Aanvang: 13:00 uur

Start toernooi: 13:30 uur

Einde: Afhankelijk van het aantal deelnemers, in ieder geval in de middag

Deelname: Gratis

Natuurlijk mogen de ouders ook langs komen om hun kinderen te zien spelen en gezellig een drankje te drinken in de kantine. Je kunt je inschrijven op het formulier dat op het prikbord in de kantine hangt, of je kunt een mailtje sturen naar robin.deroode@shot.nl . Vergeet niet je naam erbij te vermelden!

Namens de organisatie, Robin de Roode en Axel Diemers