Tweede helft competitie start slecht voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Deze week stonden de eerste returnwedstrijden op het programma. Helaas met weinig overwinningen voor SHOT. Alleen SHOT 5 en 8 wisten te winnen. SHOT 8 blijft in de race voor het kampioenschap en heeft vier punten voorsprong op de concurrentie. Voor SHOT 1 eindigde het cruciale duel met degradatieconcurrent TTVN in mineur met een 4-6 nederlaag.

Hoofdklasse SHOT 1 TTVN 1 4 – 6 Een cruciale wedstrijd voor het eerste in de strijd tegen degradatie. Concurrent TTVN stond 4e met een voorsprong van 2 punten. De opdracht was dus helder: winnen! Daarin slaagde het eerste echter niet. TTVN ging met de winst aan de haal en neemt daardoor een belangrijke en wellicht zelfs beslissende voorsprong op SHOT. De punten van SHOT kwamen van Hans (2x), Henri en René (beide 1x winst)
Hoofdklasse SHOT 2 Rega 1 2 – 8 Het tweede kreeg aanstaand kampioen Rega op bezoek. De heenwedstrijd werd nog met 9-1 verloren, deze keer pakten de SHOT-ters een puntje meer. Beide punten kwamen op naam van René
2e Klasse DOSC 1 SHOT 3 Uitslag nog niet bekend
2e Klasse SHOT 4 Hoogland 1 1 – 9 Voor SHOT 4 blijft het moeizaam gaan in de tweede klasse. Kampioenskandidaat Hoogland deed goede zaken op bezoek in Soest. Het enige punt voor SHOT werd gescoord door Samad. Jamal en invaller Axel behaalden geen overwinning. Maandag wacht de volgende moeilijke avond. Dan gaat het team op bezoek bij de andere kampioenskandidaat: TVP.
3e Klasse DTV Smash 1 SHOT 5 3 – 7 Een mooie overwinning, maar toch twee punten minder dan in de heenwedstrijd. Maria scoorde een hattrick, Wieb en Gerrit moesten eenmaal hun tegenstander feliciteren. Ook het dubbel ging verloren. Team 5 staat netjes op een 2e plaats en zal daar na 10 wedstrijden nog steeds staan.
3e Klasse ONI 1 SHOT 6 9 – 1 Een zware avond voor dit team. Waar de heenwedstrijd in een gelijkspel eindigde, had SHOT 6 nu geen kans. Gerben de Radder redde de eer met één overwinning.
4e Klasse SHOT 7 Geen wedstrijd deze week
4e Klasse SHOT 8 HTTC 8 7 – 3 De bezoekers uit Houten werden getrakteerd op een 7 – 3 nederlaag. George kende een sterke avond en scoorde een hattrick. Fred haalde ook twee punten binnen, Barend won eenmaal. De strijd om het kampioenschap blijft spannend, de voorsprong op concurrent Rega bedraagt 4 punten.
4e Klasse SHOT 9 Hilversum 18 2 – 8 Twee punten aan het totaal toegevoegd, meer zat er vrijdagavond niet in. Koos en Martijn tekenden voor de punten. Martin bleef met lege handen achter.
5e Klasse Lelystad United 4 SHOT 10 9 – 1 De terugreis uit Lelystad zal een lange geweest zijn voor de mannen van het tiende. De oorzaak: een 9-1 nederlaag. Jan redde de eer door één overwinning binnen te halen.