Team 8 op kampioenskoers!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De competitie nadert alweer snel zijn einde, deze week stond de 8e speelronde op het programma. Deze week over het algemeen betere resultaten dan in andere speelweken. Vier teams wonnen hun wedstrijd, 2 teams moesten met een gelijkspel genoegen nemen. En 3 teams moesten hun meerdere erkennen in de tegenstander. Team 8 staat op kampioenskoers, dus wellicht over een paar weken in de laatste wedstrijd champagne en bloemen voor dit team!

Hoofdklasse SHOT 1 Huizen 3 7 – 3 Na de nederlaag tegen concurrent TTVN twee weken geleden, was een ruime overwinning op nummer 6 Huizen nodig om terug te komen in de race om handhaving. SHOT nam snel een 3-1 voorsprong. Daarna stokte de machine even en kwam Huizen terug tot 3-3. Vervolgens was SHOT weer aan de beurt en liepen de mannen uit naar 7-3. Doordat TTVN met 7-3 verloor bij SVE, kruipt SHOT dichter naar plek 4. Het wordt dus nog spannend de komende weken.
Hoofdklasse SHOT 2 Smash 1 7 – 3 Eén zin per punt voor team 2. Dat was de afspraak. En dus moeten er 7 zinnen komen. Dit was de eerste overwinning voor het tweede. En een knappe ook! René scoorde een hattrick, vooral zijn overwinning op Dos Engelaar was indrukwekkend. De andere punten kwamen van Michiel (2x) en Tsuri (1x) die samen ook het dubbel wonnen.
2e Klasse WIK 2 SHOT 3 Wedstrijd uitgesteld
2e Klasse SHOT 4 Almeerspin 3 2 – 8 De jongens snakken naar het einde van de competitie. Samad en Jamal scoorden nog één wedstrijd, Gerben bleef zonder overwinning.
3e Klasse ZTTV 3 SHOT 5 6 – 4 De heenwedstrijd ging met 10-0 verloren. Deze keer een aanmerkelijk beter resultaat. Gerrit was de kopman van de avond met 2 overwinningen. Maria won ook één partij, Wieb kwam niet tot winst.
3e Klasse De Vaart 1 SHOT 6 4 – 6 Net als in de heenwedstrijd werd dit team met 6-4 verslagen. Danny toonde zijn grote vorm met een hattrick. Het dubbel ging verloren, maar Axel (2x) en Sebastiaan (1x) zorgden ook voor de nodige punten.
4e Klasse Woerden 7 SHOT 7 5 – 5 Een gelijkspel voor het zevende waar in de heenwedstrijd nog een kleine overwinning werd geboekt. 2 Overwinningen gingen naar Joop en Matthijs. Sascha zorgde voor het vijfde punt.
4e Klasse SHOT 8 Huizen 9 8 – 2 Net als het 1e kreeg dit team bezoek uit Huizen. En ook hier werden de gasten met een nederlaag naar huis gestuurd. SHOT 8 nestelt zich nu duidelijk aan kop en met nog 2 wedstrijden te gaan moet het team in staat zijn om de 6 punten voorsprong succesvol te verdedigen.
4e Klasse SHOT 9 Lelystad United 2 5 – 5 Een verdienstelijk resultaat voor team 9. Ted scoorde 2x, Martin en Martijn voegden beiden 1 overwinning aan hun totaal toe.
5e Klasse ATC Almere 8 SHOT 10 9 – 1 Net als twee weken een lange terugreis voor de mannen van het 10e. ATC was duidelijk een maat te groot. Jan Jansen redde de eer met zijn overwinning.