Speelronde 9: Wisselende uitslagen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De 9e speelronde zit er op en liet een aantal wisselende resultaten voor SHOT zien. Team 5 en 10 scoorde het best met respectievelijk een 10-0 en een 9-1 zege. SHOT 2 boekte een knap gelijkspel tegen Almeerspin. SHOT 8 zag concurrent TTVN dichterbij en strijdt over 1,5 week in een onderling duel om de titel.

Hoofdklasse

SVO 1 SHOT 1 6 – 4 Na de overwinning tegen Huizen ging het eerste op zoek naar een tweede opeenvolgende overwinning. De eerste wedstrijd tegen SVO werd met 6-4 gewonnen, dus vooraf was er goede hoop op een goede uitslag. Helaas bleef de teller voor de mannen op 4 punten staan. René scoorde 2 overwinningen, Martin en Hans ieder 1. De achterstand op TTVN is toegenomen tot 6 punten, degradatie komt daardoor steeds dichterbij. Komend weekend haalt SHOT een wedsrijd in tegen SVE.
Hoofdklasse Almeerspin 1 SHOT 2 5 – 5 Een knap gelijkspel voor het tweede. Tsuri schitterde deze avond en scoorde een puntgave hattrick. Zijn wedstrijd tegen Franky Meijer was naar eigen zeggen zijn beste ooit: “Ik speelde zelfs spin over spin!”. Michiel won ook één partij en Tsuri en René (die alleen het dubbel speelde) scoorden het vijfde punt in het dubbel.
2e Klasse SHOT 3 ATC 3 1 – 9 Een complete off-day voor het derde. Alleen Luuk wist een potje te winnen.
2e Klasse Hilversum 11 SHOT 4 7 – 3 Danny viel in in het vierde en redde de eer voor dit team met 2 knappe overwinningen. Invaller Gerben de Radder en Samad wisten geen overwinning te pakekn.
3e Klasse SHOT 5 TVP 3 10 – 0 Een strakke 10-0 overwinning voor team 5. Invaller Axel liet zien lekker mee te kunnen draaien in dit team en scoorde net als Maria en Wieb een hattrick. De tweede plaats is hiermee veiliggesteld.
3e Klasse SHOT 6 Wedstrijd uitgesteld naar volgende week. De spelers kwamen wel in actie in invalbeurten.
4e Klasse SHOT 7 WIK 4 3 – 7 Team 7 kreeg bezoek van WIK. Helaas ging WIK met de overwinning aan de haal. De coaching van Joop had alleen effect op Pim die een mooie hattrick scoorde. Sascha en Matthijs kwamen niet tot een overwinning
4e Klasse SHOT 8 SVO 6 6 – 4 Een kleine overwinning voor team 8. Jan en Fred wonnen 2 partijen, bij George bleef de teller op één steken. Concurrent TTVN halveerde de achterstand van 6 punten naar 3 punten. Maandagavond 28 november volgt de ontknoping als SHOT en TTVN het tegen elkaar opnemen en onderling uitmaken wie zich kampioen mag noemen.
4e Klasse Bijmaat 6 SHOT 9 7 – 3 De punten werden hier evenredig verdeeld over de SHOT-ters. Koos, Martijn en Ted wonnen ieder één partij. Over twee weken voorlopig het laatste optreden in de vierde klasse, Almeerspin is dan de tegenstander.
5e Klasse Almeerspin 10 SHOT 10 1 – 9 Wedeorm mocht het tiende naar Almere afreizen. Deze keer met een goede afloop: een klinkende 1-9 overwinning.