Helpers gezocht voor basisscholierentoernooi

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Binnenkort staat het basisscholierentoernooi weer voor de deur. Net als voorgaande jaren kunnen we hulp van de jeugdleden weer goed gebruiken, voornl bij voor tellen. Hieronder vind je meer informatie en tevens de laatste stand van zaken rondom de Grote Clubactie en activiteiten die we gaan organiseren met de opbrengsten van deze actie.


Beste Jeugdleden van SHOT


Basisscholierentoernooi 2011

Op zaterdag 17 december staat alweer het jaarlijkse basisscholierentoernooi op het programma. Dit is een populair toernooi onder de basisscholen binnen Soest en we verwachten dat er ook dit jaar weer rond de 150 deelnemers mee doen. Wellicht doe je zelf ook wel mee, dat kan natuurlijk ook.

Net als voorgaande jaren kunnen we jullie hulp weer goed gebruiken. Het toernooi duurt de hele dag en bestaat uit meerdere blokken. Voor deze dag hebben we hoofdzakelijk tellers nodig. Voor de jeugdleden die nog niet helemaal bekend zijn met het tellen, gaan we hier tijdens één van de trainingen nog aandacht aan besteden.

Natuurlijk zorgen wij goed voor diegene die willen meehelpen tijdens dit toernooi. Wij zorgen ervoor dat je bij SHOT lunch, avondeten en drinken krijgt.

Jezelf aanmelden voor het tellen op 17 december kan bij rene.rietveld@shot.nl. Je krijgt dan vanzelf alle tijden te horen.

 

De Grote Clubactie

Wanneer we ons buikje lekker rond gegeten hebben na het basisscholierentoernooi, staat er een prijsuitreiking op het programma voor de beste 3 lotenverkopers van de Grote Clubactie. Verschillende lotenverkopers hebben met z’n allen zo’n 288 loten verkocht! De opbrengst van de verkochte loten zal ook aan de jeugd gespendeerd worden. Wat we voor leuks gaan doen is nog even de vraag en jullie mogen daar natuurlijk aan meedenken.

Voor al jullie ideeën kunnen jullie terecht bij danny.hilhorst@shot.nl. Voor alle lotenverkopers is dit uitje helemaal gratis, voor de rest vragen we waarschijnlijk een kleine bijdrage.

We hopen jullie allemaal te zien op 17 december bij het basisscholierentoernooi bij SHOT. En we zien jullie ideeën voor de activiteit graag tegemoet.

Namens de activiteitencommissie, Danny Hilhorst