KTTF weer groot succes

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op 17 december werd voor de 35e keer het Kindertafeltennisfeest georganiseerd door SHOT. Ruim 140 deelnemers van 12 verschillende Soester basisscholen deden mee. In de categorieën groep 5/6, 7 en 8 streden de jongens en meisjes om de titels. SHOT leverde de scheidsrechters.

Bij de meisjes groep 5/6 haalde de zusjes Gökdas (Eda en Seda) de halve finales. Alleen Seda wist de finale te bereiken, waar ze haar meerdere moest erkennen in Sam Houtsma van de Buut. Bij meisjes groep 7 was de Wegwijzer oppermachtig. De finale ging tussen Rachel Maassen en Gulce Altinok. Rachel ging er na een spannende finale met de titel van door. De categorie meisjes groep 8 was ook al voor de Wegwijzer. Tessa van Dijk was in de finale te sterk voor Emely van Hal.

De jongens groep 5/6 was de categorie met de meeste deelnemers. De broers Luuk en Bas Verwijmeren van Monterssori moesten in de halve finale uitmaken wie de sterkste is. Luuk wist te winnen. In de finale moest hij het opnemen tegen Quinten Rijken van De Bron. Quinten wist de finale knap te winnen.

De finale van jongens groep 7 was voor Ruben van Dijk (Wegwijzer) die Rick Alvarez (Driesprong) wist te verslaan. Jongens groep 8 was een prooi voor de jongens van de Buut. Stijn Koopmans en Jackie Xie wisten respectievelijk Jesse Uiterwijk (Da Costa) en Jonas Pieters (Bron) te verslaan. In een goede wedstrijd wist Stijn Koopmans de titel voor zich op te eisen door Jackie Xie te verslaan.

Iets na zes uur was de laatste finale klaar en kon het eindklassement voor de scholen worden bepaald. In het scholenklassement ging na het eerste blok de Bron aan de leiding, maar deze school wist de leiding niet vast te houden. De Wegwijzer nam na blok 2 de leiding over door veel categorieën te winnen. Het derde blok werd gewonnen door de Buut, maar dit was niet voldoende om de Wegwijzer in te halen. Met slechts 1 punt verschil mag de Wegwijzer zich dit jaar de beste tafeltennis basisschool van Soest noemen. Met 3 van de 6 titels is dat ook wel terecht. Volgend jaar is er weer een kans voor de andere scholen.

Ik wil langs deze weg de ruim 25 vrijwilligers (scheidsrechters, barmensen en organisatoren) bedanken voor hun inzet.

De uitslagen en klassementen zijn te vinden op de speciale pagina’s van het Kindertafeltennisfeest.

Hieronder vind je een aantal foto’s van het KTTF.