Oliebollentoernooi op 30 december

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

 

Dit toernooi is bedoeld voor de leden om elkaar voor het nieuwe jaar nog te zien en wordt dan ook gespeeld met een knipoog. Het gaat om de gezelligheid, de combinatie van jong en oud, natuurlijk de oliebollen en dit jaar is er ook weer een leuke prijs te verdienen!! Wat die prijs is, daar zul je eerst voor moeten tafeltennissen om er achter te komen.

Zaal open:  13.00 uur.

Aanvang: 14.00 uur.

Einde: 17.00 uur (afhankelijk van aantal deelnemers)

Speelsysteem: Er wordt gespeeld in Best of 3 games tot de 21.

Toernooivorm: Laat je verrassen!

Deelname is €2,- p.p. en dit kan op de dag zelf betaald worden, jeugd en senior zijn allebei welkom!
Aan het einde van het toernooi en na de prijsuitreikingen, 17:30u, zullen we gezamenlijk alvast toosten op een spannend en sportief clubjaar 2012! Kortom, zorg dat je erbij bent!!! Schrijf je alvast in via danny.hilhorst@shot.nl of gebruik de inschrijflijst op het prikbord in de kantine.

Kom dus gezellig het jaar afsluiten bij SHOT. Ook als je niet meespeelt, ben je natuurlijk welkom om een oliebolletje te komen eten.


Namens de activiteitencommissie,
Danny Hilhorst &
Axel Diemers