Wanneer is SHOT open in de Kerstvakantie?

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De komende twee weken (‘Kerstvakantie’) hebben we bij SHOT aangepaste openings- en trainingstijden. Hieronder vind je een overzicht van de openingstijden. Gedurende de Kerstvakantie is er natuurlijk ook nog het oliebollentoernooi (vrijdag 30 december) en op vrijdag 6 januari is de Nieuwsjaarsreceptie. In het weekend van 7 en 8 januari zijn de Menereis Open Soester.

Jeugd

Er is, na zaterdag 24 december, geen jeugdtraining meer tot maandag 9 januari 2012. Alleen op maandag 2 januari wordt er nog training gegeven. Vrij spelen kan nog op vrijdag 30 december 2011 en 6 januari 2012 vanaf 18:30 uur. En natuurlijk mag de jeugd ook meedoen aan het oliebollentoernooi op vrijdagmiddag 30 december (begint om 14:00 uur).

Senioren

De zaal blijft op dinsdagen en vrijdagen gewoon open vanaf 20:00 uur. Daarnaast kunnen senioren natuurlijk meedoen aan het oliebollentoernooi op vrijdagmiddag 30 december 2011 (begint om 14:00 uur).