Aftellen naar de Menereis Open Soester: onze sponsors

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Een toernooi organiseren als de Menereis Open Soester kan natuurlijk niet zonder de steun van een aantal trouwe sponsors. Deze stellen wij hen graag nog een keer extra voor.

Menereis

Menereis is de hoofdsponsor van SHOT en heeft zich zich ook als naamsponsor verbonden aan de Open Soester kampioenschappen. Menereis is leverancier van tafeltennis artikelen en is in korte tijd een gevestigde naam geworden in tafeltennisland. Recentelijk zijn Menereis en SHOT een nieuwe samenwerkingsovereenkomst aangegaan met een looptijd van 4 jaar. Meer informatie over Menereis vind je op www.menereis.nl en Facebook

Albert Heijn

Landelijke supermarktketen Albert Heijn behoeft natuurlijk geen nadere introductie. Na de prettige samenwerking tijdens het 60-jarige jubileum heeft de Albert Heijn aangegeven ook een bijdrage te willen leveren aan de Open Soester op 7 en 8 januari 2012. Net als de vorige samenwerking stelt de Albert Heijn een ruim assortiment aan producten beschikbaar. Dat betekent dat voor dit jaar de lunch mogelijk wordt gemaakt door de Albert Heijn. SHOT en Albert Heijn kijken uit naar een verdere prettige en succesvolle samenwerking.