Daan Sliepen verovert titel bij Menereis Open Soester

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De Menereis Open Soester is dit jaar gewonnen door Daan Sliepen. In de finale werd Pepijn Leppers met 3-0 verslagen. In de senioren 2 revancheerde Michiel van Amersfoort zich voor zijn matige optreden op zaterdag, hij pakte de titel voor Sean Bakker. De senioren 3 en 4 werden een prooi voor de gebroeders Diemers. Axel won de senioren 3, Sascha eiste de senioren 4 voor zich op.

Foto’s zijn beschikbaar in ons Picasa webalbum. Ook zijn er foto’s beschikbaar van Henk Hommes. Deze vind je ook op Picasa. Filmpjes van de finales vind je hieronder.

Senioren 1

De senioren 1 werd een prooi voor Daan Sliepen. In de finale rekende hij af met de thuisspeler Pepijn Leppers. Op basis van de 3-0 eindstand zou je kunnen concluderen dat het een makkelijke overwinning was. Dat is echter niet juist. In alle games had Pepijn kansen, op de belangrijke momenten was Daan echter de sterkste. In de halve finale had Daan afgerekend met een andere SHOT-ter: Gamal. Even leek een stunt in de maakt, want Gamal kwam 2-1 voor en ook in de vierde game had hij een voorsprong. Dan bleek Daan weer op zijn sterkst en pakte toch in vijven de wedstrijd.

{youtube:http://www.youtube.com/watch?v=KA7KjJv2G_c 550 335}

Senioren 2

 

Bij de senioren 2 greep SHOT-ter Michiel van Amersfoort de macht. Sterk van zijn duidelijke overwinning in de halve finale op Hans van Gool: 3-0. SVE is traditioneel ook sterk in deze klasse. In de bovenste helft van het schema noteerden we 3 SVE-ers. Sean Bakker bleek de sterkste, maar dolf in de finale met 3-1 het onderspit tegen Michiel.

 

{youtube:http://www.youtube.com/watch?v=_2FQSRb17IA 550 335}


 

Senioren 3

Bij de senioren 3 pakte Peter Smit na een aantal halve finaleplaatsen, nu eindelijk een keer finaleplaats. Hij klopte in de halve finale Peter Hanning (Argus). Die zorgde in de kwartfinale voor een ware kraker door in de vijfde game 5 matchpoints te overleven en uiteindelijk met 15-13 Daniël Muilwijk (ZTTV). De finale werd een strijd tussen Axel Diemers van SHOT en Peter Smit. Een spannende strijd waarin Axel zich uiteindelijk tot winnaar kroonde.

Senioren 4

In de senioren 4 was het vooral een strijd tussen Lelystad United en SHOT. Kenneth Snijder van Lelystad United nam het in de finale op tegen SHOT-ter Sascha Diemers. In de finale knokte Sascha zich naar een 3-1 overwinning en pakte Sascha net als zijn tweelingbroer de eerste prijs.

 

{youtube:http://www.youtube.com/watch?v=trpEQ48MlyY 550 335}