Afdelingskampioenschappen lagere jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op zaterdag 21 januari werden de afdelingskampioenschappen gehouden voor de lagere jeugd. Namens SHOT kwamen deze dag 8 jeugdleden in actie. In het dubbel werd door Jesse en Rick een 2e prijs behaald. In het enkelspel kwam de beste prestatie op naam van Jackie, hij haalde de halve finale.

Dit zijn de spelers op een rijtje: Niels Michailidis, Damy Overgoor, Stijn Koopmans, Jackie Xie, Marien v/d Broek, Henk-Jan de Bruin, Rick Buijvoets en Jesse Uiterwijk.

Het beste resultaat is bereikt in het dubbel. Jesse en Rick zijn hier 2de geworden! Verder was er geen succes in het dubbelspel voor de SHOT-ters.

In het enkel waren er een paar knappe resultaten behaald. Niels werd 2x knap 2de in zijn enkelpoules, helaas net niet voldoende voor een volgende ronde. Damy speelde ook een goed toernooi. Ook hij kwam 2x net de poule niet door, maar heeft wel leuk wat potjes weten te winnen!

Henk-Jan en Marien hebben knap gestreden in hun enkelpartijen. Helaas kwamen ook zij net wat gewonnen wedstrijden tekort om een volgende ronde te bereiken. Het is een beetje eentonig maar ook voor de SHOT-ters Rick en Jesse was er een ‘net niet’ scenario in het enkelspel. Ze hebben goed gespeeld maar de tegenstanders waren net een maatje te groot.

Stijn bereikte de kwartfinale, maar verloor daarin van Gino. Diezelfde Gino kwam SHOT-ter Jackie ook tegen in de halve finale. Jackie speelde een goede wedstrijd maar ging nipt in een spannende vijfsetter ten onder. De halve finaleplaats van Jackie was het beste resultaat in het enkel.

Het was een leuk toernooi voor de jongens om lekker warm te draaien voor de competitie die volgende week weer begint.