SHOT-ters doen het goed op de afdelingskampioenschappen!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op 22 januari waren de afdelingskampioenschappen voor de lagere senioren. SHOT nam met 6 deelnemers mee aan dit evenement: de gebroeders Diemers, Danny, Gerben dR, Sebastiaan en Martijn. De resultaten vielen beslist niet tegen!

Sascha en Martijn begonnen in de zesde enkelklasse. Ze kwamen allebei hun poule door. Ze hadden beide een goede dag alleen Sascha moest in de kwartfinale Rene Bornheim feliciteren (0-3). Martijn belandde in de halve finale tegen Melanie van Berkum. Helaas kon hij niet van haar winnen en verloor (1-3).

In de vijfde enkelklasse kwam Sebastian als enige SHOT-ter uit. Hij eindigde als 3e in zijn poule, dus moest de verliezersronde in. Daar deed hij het overigens heel goed. Hij belandde in de finale daarvan tegen Fabian Veerhuis. Die won hij respectievelijk met 3-0, De eerst prijs voor SHOT dus!

In de hoogste enkelklasse van de dag kwamen Axel, Danny en Gerben uit. De als 24e geplaatste Gerben moest helaas zijn meerdere erkennen in al zijn tegenstanders in de poule. De verliezersronde in dus. Daar verloor hij van Jan Tuls, de latere winnaar van deze ronde. Danny wist net aan zijn poule door te komen, als tweede. Hij deed het heel goed maar verloor uiteindelijk na een hele spannende pot van Hendrik Rudolph in de halve finale (2-3).

Axel ging als een speer vandaag. Hij kwam bijna moeiteloos zijn poule als eerste door en won vervolgens ook zijn kwartfinale. In de halve finale moest hij tegen Danny Wierda. Dat was een zeer spannende pot waaraan Axel uiteindelijk met 3-2 aan het langste eind trok. In de finale moest hij tegen Hendrik Rudolph,de man die Danny heeft uitgeschakeld. Dat was een slopende pot waarin Axel aan het langste eind trok en daarmee de eerste prijs naar zich toe haalde. De tweede prijs van SHOT!

Bij het dubbelspel was SHOT ook succesvol. Martijn speelde samen met Jim Colle. Ze konden de poule doorkomen maar in de kwartfinale moesten ze de tegenstanders feliciteren. De als laatste geplaatste Sascha en Danny kwamen samen knap de poule door. Helaas kwamen ze daarna niet verder dan de tussenronde. Sebastiaan werd met Freek Veldkam van SVE ingedeeld. Ze hadden elkaar nog nooit eerder ontmoet maar het klikte wel. Ze stormden door naar de finale waar ze tegen Lisette Schurhof en Anita van Dijk (ook beide van SVE) speelden. Die finale liep helaas wat minder soepel en die verloren ze van de dames. Maar daarmee heeft SHOT wel weer een tweede prijs. De derde prijs voor SHOT! Gerben en Axel deden het ook goed samen in de poule. Ze wonnen in de poule maar moesten in de kwartfinale Hendrik Rudolph en Sonnie Wijngaard feliciteren.

Al met al was het dus een succesvolle dag. Met drie prijzen kan SHOT zeer tevreden zijn. En tevens was het ook een zeer leuke dag.