1e Speelronde voorjaarscompetitie zit er op

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De voorjaarscompetitie is weer van start! 9 seniorenteams kwamen deze week in actie, het eerste zag haar wedstrijd uitgesteld worden en kwam dus niet in actie. De resultaten zijn vooralsnog mager. Alleen team 3 en 6 wisten te winnen.

Opvallend deze week was het aantal teams dat tegen Hilversum moest aantreden. SHOT 3 ontving Hilversum 11. Teams 4, 5 en 8 gingen op bezoek in Hilversum, alledrie leden helaas een nederlaag. Team 3 wist wel te winnen: 6 – 4. In de opstelling van het derde zagen we Arno, afkomstig van Hilversum, zijn debuut opluisteren met 2 overwinningen. Ook invaller Axel pakte 2 partijen. Zijn goede vorm, met winst op de Open Soester en de afdelingskampioenschappen, zette hij uitstekend voort. De laatste 2 punten waren afkomstig van René.

De teams in de vierde klasse hadden het moeilijk deze week. Zowel team 7 als 8 ging hard onderuit: 8-2 en 9-1. Het gepromoveerde SHOT 6 deed goede zaken in de derde klasse door te starten met een 7-3 overwinning. Eén tegenstander moest in de eerste partij geblesseerd opgeven, hetgeen dus een voordeel opleverde voor de SHOT-ters.

Na de degradatie uit de Hoofdklasse kon team 2 nog niet overtuigen in de 1e Klasse. Met name Michiel had een off-day en kwam niet tot winst. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Team 10 is een geheel nieuw team. Deze week kwamen Carella, René en Adri in actie. Zij werden fanatiek gecoached door Robin, die zijn stek achter de bar deze week had ingeruild voor de coachingsstoel. Adri scoorde gelijk zijn eerste hattrick. Carella en René wisten helaas geen partij te winnen. Het eindresultaat was 4-6.

 

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1
1e Klasse

SHOT 2 UTTC 2 5 – 5
2e Klasse

SHOT 3 Hilversum 11 6 – 4
3e Klasse

Hilversum 13 SHOT 4 7 – 3
3e Klasse

Hilversum 12 SHOT 5 6 – 4
3e Klasse

SHOT 6 UTTC 8 7 – 3
4e Klasse

Elan 6 SHOT 7 8 – 2
4e Klasse

Hilversum 22 SHOT 8 9 – 1
5e Klasse

SHOT 9 Buna 3 5 – 5
6e Klasse

SHOT 10 LTTC 9 4 – 6