Ook jeugdcompetitie weer van start gegaan

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De jeugdcompetitie is weer begonnen! Dit seizoen is SHOT met 5 teams vertegenwoordigd in de jeugdcompetitie, variërend van de startersklasse tot de 4e klasse. Deze 5 teams startten met gemengde resultaten. Zo werden er 3 overwinningen en 2 nederlagen genoteerd.

4e klasse

Hilversum 5

SHOT 1

3-7

Het eerste team, bestaande uit Elsbeth, Seth en Dennis, begon het nieuwe seizoen met een uitstekende overwinning.  Allemaal wonnen ze 2 van hun 3 partijen en ook de dubbel werd gewonnen. Daarmee kwam de eindstand op 3-7 te staan. Een super start van de competitie!

 

5e klasse

SVE 6

SHOT 2

4-6

Ook het tweede team startte met een zege, al was het een nipte. Marien pakte de volle 100% van zijn partijen en ook Henk-Jan wist twee potten te winnen. Dennis bleef helaas op nul staan. De dubbel werd gepakt en daarmee eindigde de wedstrijd in 4-6.

 

6e klasse

ATC Almere 5

SHOT 3

2-8

De kampioenen van het afgelopen seizoen zijn opnieuw goed begonnen. Met nieuwkomer Damy, die gelijk 2 wedstrijden won, werd er ruim gewonnen. Ook Stijn won 2 partijen, Jackie pakte al zijn wedstrijden.

 

6e klasse

Hilversum 7

SHOT 4

6-4

Team 4 moest helaas het nieuwe seizoen beginnen met een nipte nederlaag. Rick won nog 2 van zijn 3 potten en ook Daan pakte er één. Nieuwkomer Maurits bleef helaas op 0 staan. Ook hier werd de dubbel gepakt.

 

Starters

Hilversum 10

SHOT 5

4-1

Een valse start voor het startersteam. Met nieuwelingen Jordi en Rowan werd er helaas een flinke nederlaag geleden. Niels was de enige die een wedstrijd in winst kon omzetten. Volgende keer beter!