Mooie overwinningen voor SHOT teams

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De tweede speelweek verliep voor SHOT beduidend beter dan de eerste. Met name de hogere teams lieten mooie uitslagen zien. Een aantal wedstrijden in deze speelronde werd verplaatst waardoor maar 7 teams in actie kwamen. Dit leverde 5 overwinningen en 2 nederlagen op.

Team 1 ging overtuigend van start met een 9-1 zege. Team 2 zette ook een grote zege neer: in Houten werd HTTC met 8-2 verslagen. Alleen Michiel heeft zijn vorm nog niet gevonden deze competitie.

Het derde pakte de tweede overwinning van de competitie. Het zit dicht bij elkaar in de 2e klasse en dit kan een mooie strijd om het kampioenschap worden. SHOT 4 had de uit- en thuis wedstrijd tegen Vlug en Vaardig omgedraaid. Op bezoek bij Vitac werd 6-4 gewonnen.

De volgende overwinning kwam van team 5. Axel liet in zijn laatste partij zien wat een goede time-out is. In de vijfde game op 10-8 maakte hij van zijn time-out recht gebruik, won uiteindelijk nog zijn partij en scoorde daarmee een hattrick.

Nederlagen waren er deze week voor teams 6 en 8, tegen respectievelijk Vitac en Bijmaat. Voor beide teams volgende week kans op de revanche.

 

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 VTV 2 9 – 1
1e Klasse

HTTC 1 SHOT 2 2 – 8
2e Klasse

Rega 3 SHOT 3 3 – 7
3e Klasse

Vlug en Vaardig 2 SHOT 4 4 – 6
3e Klasse

SHOT 5 Almeerspin 5 8 – 2
3e Klasse

Vitac 2 SHOT 6 7 – 3
4e Klasse

SHOT 7 Veenland 2
4e Klasse

SHOT 8 Bijmaat 6 3 – 7
5e Klasse

ATC 8 SHOT 9
6e Klasse

De Vaart 4 SHOT 10