SHOT onderuit tegen WIK1

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 6 wij 4}Vrijdag stond de tweede wedstrijd van het eerste op het programma, tegenstander was WIK uit Kockengen. Team 1 was vastbesloten om de 9-1 zege in de openingswedstrijd een goed vervolg te geven. Dat lukte echter niet. Na 4,5 uur tafeltennis, 6x een vijf-gamer, waren er slechts 4 punten voor de SHOT-ters.

In het begin ging de strijd gelijk op. Martin verloor, Hans won. De twee vijf-games die volgden werden ook eerlijk verdeeld. René verloor zijn enkel, in het dubbel pakten Hans en Martin wel de winst.

In partij 5 pakte Martin een eenvoudige overwinning op de naar bier snakkende Maarten Versloot. Partij 6 vormde het hoogtepunt van de avond. René en Frank Struijk maakten er een fraaie partij van voorzien van mooie rallies en volop spanning. Helaas voor SHOT trok Frank na 5 games aan het langste eind. Ook Hans ging daarna in een spannende 5-gamer nipt ten onder tegen Alex de Hoop: 4-3 voor WIK.

In de laatste serie enkelspelen pakte René, via 5-games, een overwinning op Maarten. Martin kon Alex niet van een hattrick afhouden. Hans slaagde er vervolgens niet in om de tweede WIK-hattrick van de avond te voorkomen. Natuurlijk ging ook deze laatste partij in vijf games.

Nadat de stofwolken van een marathonpartij van 4,5 uur waren opgetrokken, stond een uitslag van 6-4 op het scorebord. De stand in vijf-gamers was 4-2 voor WIK. En dat geeft ook het verschil weer: op de belangrijke momenten was WIK net iets beter. “Toch wel teleurstellend deze uitslag”, aldus Martin. “We hadden zeker hier één a twee punten meer moeten en kunnen pakken.”

SHOT heeft na 2 wedstrijden 13 punten. Koploper is WIK met 19 uit 3. Volgende week ontvang SHOT het Utrechtse SVE dat 14 punten uit 3 wedstrijden heeft gehaald.