Derde speelronde brengt goede resultaten voor jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zaterdag stond de derde speelronde van de jeugdcompetitie op het programma. Daarin kwamen dit keer 4 SHOT-teams in actie. Het leverde weer een aantal goede resultaten op! Zo werden er 3 overwinningen en helaas één nederlaag genoteerd. Team 5 kwam deze speelronde niet in actie.


4e klasse

SHOT 1

Almeerspin 7

8-2

Opnieuw een overwinning voor het 1e team, wat de competitie erg sterk van start is gegaan. Met een totaal van 21 punten na drie wedstrijden staat het team van Elsbeth, Dennis Bentvelzen en Seth gedeeld bovenaan!

5e klasse

SHOT 2

Iduna 2

4-6

De enige nederlaag voor SHOT deze speelronde. Dennis Frijlink, Henk-Jan en Marien verloren nipt van het team uit Bilthoven. Na 3 speelronden vinden we dit team terug in de middenmoot.

6e klasse

SHOT 3

Almeerspin 11

8-2

Ook SHOT 3 weet weer haar wedstrijd te winnen. Stijn, Jackie, Bob en Damy pakten tot nu toe maar liefst 26 van de 30 punten en staat daarmee alleen aan kop! Zal dit team na het kampioenschap in de Startersklasse opnieuw kampioen worden?

6e klasse

SHOT 4

TVP 2

6-4

Last but not least, ook team 4 wist haar wedstrijd te winnen. TVP uit Putten werd nipt verslagen. Rick, Daan, Maurits en Jesse bezetten na deze overwinning de 4e plek in de competitie.