Opnieuw nederlaag voor team 1

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na de 4-6 nederlaag van vorige week wilde team 1 wat rechtzetten. Dat liep echter anders. SHOT 1 ging met 3-7 ten onder tegen SVE. De andere uitslagen deze speelronde waren wisselend. Mooie overwinningen waren er voor team 2 t/m 5, 8 en 10. Net als team 1, moesten teams 6 en 9 een nederlaag slikken.

Na de zure nederlaag van vorige week wilde SHOT 1 zich revancheren. Het liep echter uit op een teleurstelling. Er waren wel degelijk kansen, maar die werden niet gepakt met een 3-7 nederlaag als gevolg. De poule ligt nog helemaal open, alles zit dicht bij elkaar. Volop spanning hier.

SHOT 2 en 3 deden goede zaken in de race om de titel in de 1e en 2e Klasse. Het tweede won 4-6 bij ATC Almere en is nu koploper. Volgende week wacht de kraker tegen concurrent TTVN. Ook voor het derde wacht volgende week een kraker. Koploper SVE komt op bezoek. SHOT is de nummer 2, maar staat al wel op 5 punten achterstand.

In de derde klasse behaalden team 4 en 5 weer mooie overwinningen (7-3 en 9-1) en staan beiden op de tweede plaats in hun poule. Team 6 leed een gevoelige 1-9 nederlaag. De strijd tegen degradatie zet zich voort, momenteel staat team 6 op de vierde plek.

In de vierde klasse haalde SHOT 7 een gelijkspel op in en tegen Hilversum. Sascha was deze keer de kopman met 2 overwinningen. Het 8e zette buurman Elan op zij met 6-4. Na de 10-0 van vorige week staat SHOT 9 inmiddels weer met beide benen op de grond. Uit bij Almeerspin werd met 7-3 verloren.

Tot slot liet SHOT 10 een mooie overwinning noteren. ’t Gooi werd met 8-2 verslagen. Adri scoorde een hattrick. Carella en Robin pakten beide 2 overwinningen.

 

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 SVE 2 3 – 7
1e Klasse

ATC Almere 1 SHOT 2 4 – 6
2e Klasse

ZTTV 1 SHOT 3 2 – 8
3e Klasse

SHOT 4 Vitus 1 7 – 3
3e Klasse

ZETA 2 SHOT 5 1 – 9
3e Klasse

SHOT 6 Veenland 1 1 – 9
4e Klasse

Hilversum 20 SHOT 5 5 – 5
4e Klasse

SHOT 8 Elan 5 6 Р4
5e Klasse

Almeerspin 9 SHOT 9 7 – 3
6e Klasse

SHOT 10 SC ’t Gooi 3 8 – 2