Verkiezing Penningmeester van het jaar

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De penningmeester van SHOT, George Demmenie, vervult zijn rol al ‘eeuwen’. En dat met de overbekende degelijkheid en toewijding die we van George kennen! Het is aanleiding geworden om George te nomineren als ‘Penningmeester van het jaar’. Door deze nominatie laten we zien dat het werk van onze penningmeester gewaardeerd wordt. Daarnaast maakt onze penningmeester kans op €2.500,- voor de clubkas en krijgt de Penningmeester van het Jaar de eer om de gong op de effectenbeurs van Amsterdam te luiden. Lees hieronder verder over hoe je kan stemmen.

De kans op het winnen van de hoofdprijs wordt vergroot als er veel op onze penningmeester gestemd wordt. Dus roepen wij iedereen op om te stemmen, via www.penningmeestervanhetjaar.nl/stem. Zoeken op ‘SHOT’ of ‘Soest’ is voldoende. Vergeet niet de code uit de afbeelding over te tikken voordat je op STEM klikt!

Op woensdag 4 april a.s., de Dag van de Penningmeester, wordt bekend gemaakt wie zich een jaar lang Penningmeester van het Jaar mag noemen. Dat resultaat gaan jullie natuurlijk horen van ons!