SHOT 2 haalt uit tegen concurrent

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

SHOT 2 heeft goede zaken in de strijd om het kampioenschap in de 1e Klasse. Concurrent TTVN werd met 9-1 de wacht aangezegd. Alleen het dubbel ging naar de bezoekers. Met de overwinning staat SHOT 2 duidelijk aan kop, de voorsprong op de concurrentie bedraagt nu 9 punten. Bij de andere teams waren de resultaten wisselend. Mooie overwinningen, maar ook zware nederlagen.

Het eerste kwam deze week niet in actie. Volgende week speelt het eerste twee inhaalwedstrijden. Het is een spannende poule, na de 2 wedstrijden van volgende week is pas een goed te vormen hoe het eerste ervoor staat in de Hoofdklasse.

Voor SHOT 3 is het na deze speelronde duidelijk, de tweede plek is het hoogst haalbare. Tegen koploper SVE 4 ging het team helaas met 2-8 ten onder. Joris en Luuk pakten beiden één partij, René bleef zonder winst.

In de 3e Klasse leed SHOT 4 een kleine nederlaag bij Almeerspin. Het vierde staat in de middenmoot, maar alle teams staan dicht bij elkaar. Er kan dus nog van alles gebeuren. Voor SHOT 5 scoorde Axel een hattrick. Doordat Pim en Gerben ieder één partij wonnen, was 5-5 de einduitslag. Dit team zal in de tweede helft van de competitie strijden om plaats 2/3. Team 6 had vrijdagavond een zware avond. Tegen aanstaand kampioen WIK kon geen vuist worden gemaakt: 0-10. Het zesde staat nu op de zesde plaats. In de tweede helft moeten alle zeilen worden bijgezet om degradatie te ontlopen.

De 4e Klasse teams gingen allebei op bezoek bij ATC Almere. SHOT 7 haalde een gelijkspel, SHOT 8 droop met een 8-2 nederlaag af. Beide teams staan op plek 5, team 7 heeft echter nog een inhaalwedstrijd voor de boeg.

SHOT 9 haalde wederom een knappe overwinning: 9-1. Dit team doet volop mee in de strijd om het kampioenschap en ook SHOT 10 behaalde opnieuw een overwinning. Good Luck werd met 3-7 opzij gezet.

 

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 geen wedstrijd
1e Klasse

SHOT 2 TTVN 2 9 – 1
2e Klasse

SHOT 3 SVE 4 2 – 8
3e Klasse

Almeerspin 6 SHOT 4 6 – 4
3e Klasse

SHOT 5 Buna 2 5 – 5
3e Klasse

SHOT 6 Veenland 1 1 – 9
4e Klasse

ATC Almere 6 SHOT 7 5 – 5
4e Klasse

ATC Almere 7 SHOT 8 8 – 2
5e Klasse

SHOT 9 Bijmaat 8 9 – 1
6e Klasse

Good Luck 6 SHOT 10 3 – 7