Pepijn en Gamal schitteren in strijd tussen DTK en Smash

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen zondag stonden Gamal en Pepijn weer tegenover elkaar in de eredivisie. 2 Spelers die hun carrière gestart zijn bij SHOT. Inmiddels hebben ze al vaak tegenover elkaar gestaan in de eredivisie, het begint te wennen. Niettemin reisden 7 SHOT-ters af naar Hattem om de wedstrijd te bekijken. In het onderlinge duel zagen we Pepijn met 3-1 winnen van Gamal. De volledige wedstrijd werd echter door het team van Gamal gewonnen: 4-3.

De partij Pepijn vs. Gamal stond als derde op het programma. Als opwarmertjes (en deze waren nodig in de koude zaal van Smash) zagen we Jelle Bosman (Smash) in een kraker winnen van de Deen Carsten Egeholt (DTK) en won Casper ter Luun van Ewout Oostwouder (Smash).

Het begin van de partij was voor Gamal, hij pakte dan ook de eerste game. Naarmate de partij vorderde was het echter Pepijn die steeds beter in de wedstrijd kwam en meer en meer het spel begon te dicteren. Gamal werd daarbij naar achteren gedrukt door de harde spinballen van Pepijn. De volgende drie games waren voor Pepijn en hij zette zodoende DTK op een 2-1 voorsprong.

Het dubbel werd daarna gewonnen door Smash. In de strijd der kopmannen trok Jelle Bosman aan het langste eind tegen Casper ter Luun die vanaf de vierde game de weg helemaal kwijt was.

Naast de onderlinge ontmoeting tussen Gamal en Pepijn waren hun laatste partijen net zo interessant, wellicht nog wel interessanter. Gamal nam het eerst op tegen zijn oud-teamgenoot Carsten Egeholt. De lepe oudgediende had echter geen kans tegen een ontketende Gamal. Met name in game 1 en 2 zag Egeholt de forehand en backhand spinballen van Gamal aan alle kanten langs zich heen vliegen. Een overtuigende 3-1 zege voor Gamal die daarmee de stand op 4-2 bracht en dus de overwinning voor zijn team.

In de laatste partij deed ook Pepijn nog een keer van zich spreken. Jan Vlieg had in de pauze al gewaarschuwd dat Pepijn nog stukken beter kan. En dat liet hij zien. Het trainen op scorende ballen werpt zijn vruchten af. Leeftijdsgenoot Ewout Oostwouder ging er met 3-0 af. Niet zozeer de 3-0, maar vooral de manier waarop Pepijn zijn tegenstander volstrekt kansloos liet, waren veelzeggend.

Ondanks de 4-3 nederlaag blijft DTK aan kop van de eredivisie en zal de play-offs wel gaan halen. De strijd om plek 4 (en dus play-offs) ligt volledig open, Smash is één van de ploegen die aanspraak maakt op deze play-off plek.