Winst en verlies voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Deze week stonden er twee inhaalwedstrijden voor SHOT op het programma. Dinsdag was in De Meern SVO de tegenstander. SHOT won hier met 7-3. Vrijdag ging het team op bezoek bij titelfavoriet Huizen. Bij deze wedstrijd konden de Soesters slechts 3 punten mee naar huis nemen.

De week begon voor SHOT met de wedstrijd tegen SVO, het team dat op de zesde en laatste plaats staat. De SHOT-ers waren duidelijk in hun doelstellingen voor deze avond: na twee opeenvolgende nederlagen moest er nu weer gewonnen worden.

Tot en met het dubbel ging de partij gelijk op: 2-2. Na het dubbel pakte Martin een cruciale zege op Alex de Nas. Een wedstrijd die net zo goed de andere kant op had kunnen vallen. Het verschil werd aan het eind van de wedstrijd gemaakt. Na de 3-4 gingen de resterende 3 partijen allemaal naar SHOT. Martin en Henri scoorden beiden een hattrick, René scoorde het zevende het punt.

Op vrijdag zette SHOT in eerste instantie de goede lijn van de dinsdag voort en kwam verrassend op een 0-2 voorsprong tegen titelfavoriet Huizen. Daarna domineerde Huizen dat vervolgens uitliep naar 5-2. René zette in partij 8 het derde punt voor SHOT op het scorebord. Henri ging daarna, net als Hans en René, in vijf games ten onder tegen kopman Patrick Visser. In de laatste wedstrijd lukte het Hans niet om het vierde punt voor SHOT in de wacht te slepen.

Nu de twee inhaalwedstrijden achter de rug zijn, weet SHOT eindelijk waar het echt staat in deze poule: de gedeelde 2e plaats. Zowel WIK als SHOT hebben 26 punten, het verschil met de nummers 4 (VTV) en 5 (SVE) is echter zeer klein, respectievelijk 2 en 3 punten. Kortom, SHOT staat er goed voor maar het tweede deel van de competitie zal weer volop spanning gaan bieden.

De tweede helft van de competitie begint komende vrijdag met de thuiswedstrijd tegen Huizen.