SHOT 1 hard onder uit tegen Huizen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 2 zij 8}Het eerste team begon vrijdag aan de returnwedstrijden in de voorjaarscompetitie. Tegenstander was koploper Huizen. Vorige week werd met 3-7 verloren en doelstelling was uiteraard om deze keer meer punten te behalen. Maar de avond verliep niet zoals het SHOT het graag zou zien. Het eerste team liep tegen een oververwacht grote nederlaag aan: 2-8.

De wedstrijd begon nog redelijk goed voor SHOT, de eerste twee partijen werden gelijk verdeeld. Hans verloor van Quinten van Dissel, Martin versloeg Jan Bouwmeester. De derde en vierde partij waren cruciale partijen. Beide partijen (René tegen Patrick Visser en het dubbel) werden in de verlenging van de 5e game in het voordeel van de bezoekers uit Huizen beslist.

Martin en Hans verloren vervolgens hun tweede partij waarmee de achterstand opliep tot 1-5. René speelde vervolgens weer een kraker, maar ook deze resulteerde in een nederlaag in vijf games. De overwinning voor Huizen was daarmee al een feit.

In de laatste serie enkelspelen probeerde SHOT de schade te beperken. Dat lukte in de laatste partij die Hans won van Jan Bouwmeester. Vlak voor één uur stond de eindstand 2-8 op het scorebord. “Flink balen. We hadden verwacht meer punten te kunnen pakken in de return, maar de spannende partijen vielen allemaal verkeerd.”, reageerde Martin teleurgesteld na afloop.

Een forse nederlaag die hard aan kwam bij de Soesters. De onderlinge verschillen zijn klein in deze poule en door deze nederlaag zakt SHOT naar plek 4. Het team zal dus helaas ook weer naar onderen moeten kijken. Komende week wacht VTV, een concurrent voor de plaatsen in de middenmoot. Met Huizen gaat het daarentegen voor de wind, met de overwinning is de koers richting kampioenschap nadrukkelijk voortgezet.