Fraaie revanche van SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na de 8-2 nederlaag tegen koploper Huizen zinde het eerste van SHOT op een revanche. Dat moest gebeuren in de uitwedstrijd tegen VTV. De SHOT-ters slaagden overduidelijk in hun missie en lieten een fraaie 2-8 overwinning op het scorebord noteren. Een zege waardoor SHOT de degradatiezone weer achter zich laat en zich nestelt op plek 2 in de Hoofdklasse.

Het begin van de ontmoeting tussen SHOT en VTV was cruciaal. In de openingspartij nam Martin het op tegen kopman Neil de Goede. Martin haalde De Goede van zijn 100% en zette zo SHOT op voorsprong. Hans breidde die voorsprong door Patrick Eling te verschalken en nadat ook Henri zijn partij tegen Peter van Zomeren had gewonnen, had SHOT met 0-3 de leiding stevig in handen.

Het koningsdubbel Martin/Hans kwam niet goed uit de verf, VTV liep een puntje in en verkleinde de achterstand tot 1-3. Toen Martin vervolgens van Patrick Eling won en ook Henri Neil de Goede wist te verslaan, waren de remmen helemaal los bij SHOT. De voorsprong werd snel uitgebreid tot 1-8. Pas in de laatste partij moest SHOT een tweede tegenpunt incasseren, Hans bleek niet opgewassen tegen De Goede.

Een mooie 2-8 zege was het resultaat wat tot grote tevredenheid bij de SHOT-ters leidde. SHOT staat nu weer nu tweede, met 36 punten uit 7 wedstrijden. WIK staat derde met 33 punten, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Komende week neemt SHOT het thuis op tegen WIK.

Niet alleen het eerste zette deze week een mooie uitslag neer. Over verscheidene andere teams volgden dit voorbeeld. SHOT 2 won ook met 8-2 en door de nederlaag van de concurrent staat het tweede nu ruim bovenaan in de eerste klasse. Ook team 3, 4 en 5 zetten met 7-3, 8-2 en 7-3 mooie uitslagen neer. Teams 6, 8 en 10 hadden een minder gelukkige week, zij moesten een nederlaag incasseren.

 

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

VTV 2 SHOT 1 2 – 8
1e Klasse

SHOT 2 HTTC 1 8 – 2
2e Klasse

SHOT 3 Rega 3 7 – 3
3e Klasse

SHOT 4 Vlug en Vaardig 2 8 – 2
3e Klasse

Almeerspin 5 SHOT 5 3 – 7
3e Klasse

SHOT 6 Vitcac 2 2 – 8
4e Klasse

Veenland 2 SHOT 7 3 – 7
4e Klasse

Bijmaat 6 SHOT 8 6 – 4
5e Klasse

SHOT 9 ATC Almere 8 6 – 4
6e Klasse

SHOT 10 De Vaart 4 1 – 9