Perfecte score bij wisselende resultaten SHOT-jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De jeugdcompetitie is inmiddels voor de meeste teams alweer halverwege en ook in de afgelopen speelronde werden weer een aantal mooie resultaten behaald. Zo werd er 3 keer gewonnen ( met zelfs één maal een perfecte score) en moesten 2 teams helaas hun tegenstanders feliciteren.

SHOT 1 was één van de twee teams die uiteindelijk hun meerdere moesten erkennen in hun tegenstanders. Het eerste team ging met 7-3 onderuit in Tiel. Na deze nederlaag staat het team halverwege de competitie op een mooie 2e plaats, met slechts 2 punten achterstand op de koploper.

Het 2e team wist wel een mooie overwinning te behalen. Uit bij Woerden werd er met 3-7 gewonnen. De mannen van SHOT 2 zijn nu op de 3e plaats van de ranglijst terug te vinden.

SHOT 3 behaalde een geweldige prestatie. Uit bij Tielse TC werd met maar liefst 10-0 gewonnen. Een perfecte score dus! Na deze prachtige overwinning is ook dit team terug te vinden op de 2e plaats, met twee punten achter op de nummer 1.

Ook SHOT 4 wist haar wedstrijd in winst om te zetten. Uit bij REGA werd er nipt met 4-6 gewonnen. Ook in deze poule ligt de strijd om het kampioenschap nog volledig open: de Soesters staan slechts één punt achter op de koploper.

Tot slot kwam ook SHOT 5 in actie. In de Startersklasse werd helaas nipt verloren van Woerden: 2-3. De poulefase van de Starterscompetitie zit er nu op. SHOT eindigde de 5e plaats en zullen nu de vervolgrondes gaan spelen.

 

4e klasse

Tielse TC 1

– SHOT 1

7-3

5e klasse

Woerden 2

– SHOT 2

3-7

6e klasse

Tielse TC 3

– SHOT 3

0-10

6e klasse

REGA 9

– SHOT 4

4-6

Starters

Woerden 3

– SHOT 5

3-2