Veel overwinningen voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

SHOT kende weer een mooie week met fraaie overwinningen. 6 Teams wisten te winnen, waarbij SHOT 9 met 9-1 de grootste overwinning liet noteren. 2 Teams speelden gelijk en alleen team 6 moest zijn meerdere erkennen in de tegenstander. Team 2 stevent af op het kampioenschap en zal waarschijnlijk het enige team zijn dat de bloemen in ontvangst mag nemen. Daarnaast zullen er wel diverse tweede plaatsen te noteren zijn.

Het eerste behaalde een kleine zege op WIK en heeft daarmee een goede uitgangspositie om om plaats 2 te eindigen. Het tweede ontsnapte in Baarn aan een nederlaag en sleepte toch nog een gelijkspel uit het vuur. Het team staat nog steeds (ruim) boven aan. Het derde verstevigde haar tweede plaats met een 3-7 overwinning op Good Luck. Arno was vrijdag de kopman met een fraaie hattrick.

In de derde klasse bezetten teams 4 en 5 allebei de tweede plaats in de poule. Beide teams wisten deze week ook te winnen. In team 4 pakte Mark de hattrick, in team 5 noteerde Axel wederom een 3-punter. Voor SHOT 6 lijkt degradatie onafwendbaar na de nederlaag tegen Hilversum.

In de vierde klasse kwam alleen SHOT 7 in actie. Matthijs had zijn avond niet, waar zijn teamgenoten een 3-tje noteerden, bleef hij op 1 overwinning steken. Het zevende is met ATC en LTTC in een spannende strijd om plaats 2 verwikkeld.

Ook SHOT 9 moest het deze week opnemen tegen LTTC, net als teams 5 en 7. Omdat ook team 9 won, is de stand SHOT – LTTC deze week geëindigd in 3-0 voor SHOT. Het 9e won afgetekend met 9-1 en ook dit team bezet de tweede plaats in de poule.

Op bezoek bij het 25e team van Hilversum speelde SHOT 10 met 5-5 gelijk. Hier had echter meer in gezeten, omdat het team met twee spelers naar Hilversum was afgereisd. Adri noteerde een hattrick. SHOT bezet momenteel de 4e plaats.

 

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 WIK 1 6 – 4
1e Klasse

Elan 2 TTVN 2 5 – 5
2e Klasse

Good Luck 1 SHOT 3 3 – 7
3e Klasse

SHOT 4 ATC Almere 4 7 – 3
3e Klasse

SHOT 5 LTTC 2 6 – 4
3e Klasse

SHOT 6 Hilversum 16 2 – 8
4e Klasse

LTTC 3 SHOT 7 2 – 8
4e Klasse

SHOT 8 geen wedstrijd
5e Klasse

LTTC  8 SHOT 9 1 – 9
6e Klasse

Hilversum 25 SHOT 10 5 – 5