Nieuwsflash activiteitencommissie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De competitie voor de jeugd is net over de helft en die van de senioren loopt alweer tegen het einde aan. Het is weer de tijd voor een nieuwsflash met een kort overzicht van wat er de komende maanden allemaal aan activiteiten voorbij zal komen.

 

Zaterdag 31 maart staat er een spelletjes/film avond op het programma. Deze zaterdag spelen de jeugdteams een uitwedstrijd. Vanaf 18:00uur is de jeugd welkom om voor €3,- onbeperkt patat mee te eten.

Dan vindt zaterdag 21 april de laatste jeugdwedstrijd van de competitie plaats. Wederom kunnen de jeugdleden vandaag vanaf 18:00uur shoarma mee-eten. Gelieve voor deze lekkere maaltijd van tevoren opgeven doormiddel van een mail naar danny.hilhorst@shot.nl tegen die tijd zullen we jullie ook nog vragen bij de training.

Een week later op vrijdag 27 april is de jaarlijks terugkerende verenigingsavond gepland. Tijdens de verenigingsavond zal de beker worden uitgereikt aan de vrijwilliger van het jaar 2011. Tevens zullen de kampioenen bij de senioren en jeugd gehuldigd worden. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

De clubkampioenschappen van SHOT is  dan het volgende evenement wat op het programma staat. Voor de senioren zullen deze plaatsvinden op vrijdag 11 mei 2012 vanaf 20:00uur. De clubkampioenschappen voor de jeugd gaan plaatsvinden op een zaterdag. De exacte datum en tijden van de jeugd zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Het weekend van 18 mei t/m 20 mei is het weekend van de sportuitwisseling tussen Soest Nederland – Soest Duitsland wat dit jaar plaatsvindt in Duitsland. Vanuit SHOT kunnen we met 8 jeugdspelers richting Duitsland. De jeugdspelers zullen nog benaderd worden en meer info over dit weekend zal ook snel volgen.

En zoals jullie allemaal vast weten zijn dit jaar de Europese Kampioenschappen voetbal. Deze kampioenschappen willen we gezellig in een oranje versierde kantine gaan volgen met een leuk groepje shotters en aanhang is natuurlijk ook van harte welkom. We willen ook voor dit toernooi voor de 16+ een poultje opzetten met een kleine inleg waar een leuk geldbedrag te winnen is. Ook hierover zal binnenkort meer informatie volgen.

Tot slot zal er deze zomer ook wat leuks gedaan worden met de opbrengst van de grote clubactie. We gaan bowlen! Voor de lotenverkopers zal het bowlen gratis zijn. Aan de rest zal een kleine bijdrage gevraagd worden. We zullen na afloop met z’n allen een hapje eten bij SHOT. Meer informatie over het bowlen zal ook spoedig komen. Tot zover een overzicht van wat er allemaal op de agenda staat de komende maanden. We zien jullie graag verschijnen op deze dagen.

Namens de activiteitencommissie,

Danny Hilhorst