Maximale zege voor SHOT 5

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Deze week kwamen alle SHOT teams weer in actie. Zo vlak voor het einde van de voorjaarscompetitie scoorde team 5 een fraaie 10-0 overwinning. Ook team 10 kwam in de buurt van deze score, de teller bleef echter steken op 9 punten voor SHOT. Team 2 gaat in de laatste wedstrijd proberen het kampioenschap binnen te slepen.

Team 2 boekte een kleine overwinning op ATC Almere. René scoorde weer eens een hattrick. Michiel was 2x keer succesvol en Tsuri 1x. Team 2 ligt nog steeds op kampioenskoers, over twee weken in de uitwedstrijd tegen TTVN zal men proberen promotie naar de Hoofdklasse af te dwingen.

In de 2e Klasse boekte het derde een mooie overwinning. ZTTV keerde met een 7-3 nederlaag huiswaarts. Arno, Luuk en Joris wonnen alledrie 2 partijen.

Topteam van de week was SHOT 5. Gerben, Axel en Pim trakteerden hun bezoekers op een 10-0 nederlaag. Ook een hattrick was er te noteren voor Maria, die SHOT 4 op sleeptouw nam naar een 6-4 overwinning op Vitus. De overige punten kwamen van Wieb (2x) en Jamal (1x). Hoewel de wonderen de wereld nog niet uit zijn, eindigen beide teams waarschijnlijk als tweede. Het kampioenschap zal net een stapje te hoog gegrepen zijn. Een kampioenschap voor SHOT 6 ligt ook niet in het verschiet, wellicht volgend seizoen weer. Maar dan wel een treetje lager in de vierde klasse. Het team verloor deze week met 3-7.

In de 4e Klasse konden we deze week geen overwinningen noteren. Team 7 ontving Hilversum en moest de tegenstander na een 4-6 nederlaag felicteren. Op bezoek bij buurman Elan ging het 8e met 3-7 ten onder. Dit team moest nu vrezen voor haar plek in de 4e Klasse. Team 7 staat netjes in de middenmoot.

Voor team 9 redde Anton deze week de eer en pakte het enige punt voor SHOT in de wedstrijd tegen Almeerspin. SHOT 9 staat derde in haar poule. SHOT 10 boekte deze week een fraaie overwinning. ’t Gooi kreeg een 1-9 nederlaag aan de broek. Robin en Carella scoorden beiden een hattrick, René haalde tweemaal de winst binnen.

 

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SVE 2 SHOT 1 4 – 6
1e Klasse

SHOT 2 ATC Almere 1 6 – 4
2e Klasse

SHOT 3 ZTTV 1 7 – 3
3e Klasse

Vitus 1 SHOT 4 4 – 6
3e Klasse

SHOT 5 ZETA 2 10 – 0
3e Klasse

Veenland 1 SHOT 6 7 – 3
4e Klasse

SHOT 7 Hilversum 20 4 – 6
4e Klasse

Elan 5 SHOT 8 7 – 3
5e Klasse

SHOT 9 Almeerspin 9 1 – 9
6e Klasse

SC ’t Gooi 3 SHOT 10 1 – 9