SHOT in Utrecht langs SVE

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 6 wij 4}In de één na laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie gingen de mannen van het eerste op bezoek bij SVE in Utrecht. Na de mooie zeges op VTV en WIK wilde SHOT deze lijn doorzetten. Dat lukte prima. De 3-7 nederlaag uit de eerste wedstrijd werd nu rechtgezet met een 4-6 overwinning. De punten kwamen op naam van Hans (2x), Martin (2x) en René (1x). Ook het dubbel werd deze keer gewonnen.

SHOT begon goed aan de ontmoeting met SVE. Na de eerste serie enkelspelen werd een 1-2 voorsprong genomen. Hans en Martin traden daarna aan voor het dubbel, dat deze keer weer aangeduid kon worden als ‘koningskoppel’. Met gedegen tactisch spel werd de tegenstander volledig ontregeld. “We zijn deze competitie nog weinig succesvol geweest met ons dubbel. Eindelijk konden we dit belangrijke punt weer eens binnen slepen.”, zo reageerde Hans na het dubbel.

De voorsprong werd vervolgens snel uitgebreid van 1-3 naar 2-6. Met name de knappe zege van Hans op kopman Robbert Bod viel daarbij op. Daarna was de koek op voor SHOT, SVE pakte de laatste twee punten zodat 4-6 als eindstand op het scorebord verscheen.

De mannen van SHOT waren dik tevreden met dit resultaat. “We hebben onze tweede plaats verstevigd, in de laatste wedstrijd moeten we dit kunnen vasthouden.”, aldus Martin Fransen. René voegde daar aan toe: “De tweede plaats is het maximaal haalbare deze competitie, met name na de zware competitie in het najaar is het mooi als we deze competitie als tweede kunnen afsluiten.”

Volgende week staat de laatste wedstrijd voor SHOT op het programma, SVO is dan de tegenstander.