1e jeugdteam doet goede zaken in strijd om kampioenschap

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Gemixte resultaten dit weekend voor de SHOT jeugd. SHOT 1 deed goede zaken in de strijd om het kampioenschap door met 8-2 te winnen en ook team 3 wist een overwinning te boeken. SHOT 2 en 4 moesten helaas een nederlaag incasseren.

SHOT 1 is hard op weg naar het kampioenschap. Elsbeth, Seth en Dennis wisten ook dit keer hun wedstrijd in winst om te zetten. Uit bij aartsrivaal Elan werd er een mooie 2-8 eindstand op het scorebord gezet. Met deze uitslag staan de Soesters met nog 3 wedstrijden te gaan aan kop.

Bij SHOT 2 verliep het allemaal wat minder. De mannen van het 2e speelden in en tegen Hoogland en leden een nipte nederlaag: 6-4. Het team van Dennis, Henk-Jan en Marien staat zodoende op een mooie 3e plaats op de ranglijst.

SHOT 3 wist deze speelronde weer een mooie overwinning te boeken. Ook dit team vertrok naar Hoogland om met een prima 3-7 eindstand weer richting Soest te trekken. Stijn, Jackie, Damy en Bob staan voorlopig op de 2e plaats met nog alle kansen op het kampioenschap.

Voor SHOT 4 was het een wat minder mooie middag. Uit bij ZTTV werd een 7-3 nederlaag geleden. Hiermee verspeelde het dure punten in de strijd om het kampioenschap. Maurits, Rick, Daan en Jesse bezetten de 2e plaats met 5 punten minder dan concurrent Hilversum.

Over de uitslag in de vervolg ronde van de Starterscompetitie is tot op heden nog niks bekend.

 

4e klasse

Elan 1 –

SHOT 1

2-8

5e klasse

Hoogland 4 –

SHOT 2

6-4

6e klasse

Hoogland 5 –

SHOT 3

3-7

6e klasse

ZTTV 4 –

SHOT 4

7-3