Kom je ook naar de Verenigingsavond?

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Beste SHOT-ters, De competitie is alweer bijna afgelopen en voor je het weet staat er zomaar weer een zomervakantie voor de deur. De tijd vliegt voorbij en het lijkt ook alweer heel lang geleden dat we de vrijwilligersavond hebben gehouden bij SHOT. Ook in het afgelopen jaar is weer gebleken hoe belangrijk het is dat wij met zijn allen de vereniging draaiende houden. Iedereen steekt zijn of haar armen wel uit de mouwen en allen doen we dat op onze eigen manier. Denk hierbij aan de vele bardiensten, trainers, commissieleden, ouders en ga zo maar even door. Zoiets mag beloond worden.

Ook dit jaar willen wij een avond organiseren die in het teken staat van ons als SHOT-ters. In tegenstelling tot de vorige editie is het niet de vrijwilligersavond maar de verenigingsavond. Gewoon omdat we alle leden die SHOT heeft nodig hebben om te kunnen bestaan.

Graag wil ik alle jeugd, senioren en ouders van de jeugdleden uit nodigen om onder het genot van een drankje en wat versnaperingen hierbij stil te staan. Dit doen we op vrijdag 27 april vanaf 20.00 uur. Geef je even op via rene.rietveld@shot.nl of schrijf je in op het prikbord!

Daarnaast zal de avond ook in het teken staan van de Vrijwilliger van het jaar 2011, de huldiging van de kampioensteams jeugd en senioren en worden de vrijwilligers van het project Trainers voor de Klas even in het zonnetje gezet. Hiervoor wordt nog een uitnodiging verstuurd.

Kortom, een vol programma en zeker een gezellige avond!

Ik hoop jullie allemaal op deze avond te mogen ontvangen.

 

Namens het bestuur,

René Rietveld