Kies Je Sport opnieuw groot succes!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De afgelopen 4 weken vond het jaarlijkse Kies Je Sport plaats. Kinderen van verschillende basisscholen konden zodoende kennis maken met verschillende sporten. Tafeltennis was een van de velen te kiezen sporten. In totaal hebben 14 kinderen zich opgegeven.

Axel en Robbie stonden, ondanks de vroege tijden en met behulp van flink wat koppen koffie, vol enthousiasme voor de groep. Ook de kinderen hadden plezier en leerden zo wat tafeltennis precies is. Ook werd het “grote geheim” van de smash uitgelegd.

De laatste week werd een toernooi gespeeld om te bepalen wie de beste speler was. Onder toeziend oog van de ouders werd er fanatiek gespeeld. Uiteindelijk wist Boris het toernooi te winnen en werd zo de beste speler van Kies Je Sport 2012. Na de laatste training ontvingen alle deelnemers een diploma en werden ze op de foto gezet door niemand minder dan good old Danny.

We kijken terug op weer een geslaagd en gezellig Kies Je Sport en hopen dat het volgend jaar opnieuw een groot succes wordt.

Robbie & Axel