Veel tweede plaatsen voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De voorjaarscompetitie is alweer achter de rug. Voordat we ons gaan concentreren op de samenstelling van de teams voor de komende najaarscompetitie, kijken we nog even terug op de prestaties van de SHOT teams. Opvallend is dat SHOT grossiert in 2e plaatsen. Soms is dat een prestatie, soms teleurstellend. Er waren geen kampioenen, maar wel één degradant.

SHOT 1 Heeft een prima 2e plaats gehaald in de Hoofdklasse. Na de nipte handhaving in de vorige competitie, kwam ons 1e (ondanks een flitsende start tegen VTV) aanvankelijk nog moeilijk aan de punten. Pas in de returns werd een indrukwekkende serie overwinningen neergezet met een royale 2e plaats als resultaat.

SHOT 2 Eindige ook op een 2e plek, maar hier moet dat de jongens een heel teleurstellend gevoel geven. Vanaf dag 1 stond het tweede bovenaan, soms met 10 punten voorsprong, maar op de allerlaatste wedstrijddag werden zij nog ingehaald door UTTC. Balen natuurlijk.

SHOT 3 Werd ook al 2e. Dat was geen verrassing, maar wel het maximaal haalbare achter een sterk SVE. Een echte teamprestatie als ook de 4e man nog 58% weet te scoren! Hier zit zeker nog groei in.

SHOT 4 Speelde een hele grillige competitie, met vaak onverwachte uitslagen. Uiteindelijk eindigde ook dit team op een 2e plaats en dat is best knap! In deze poule waren veel teams aan elkaar gewaagd. Dat blijkt als de koploper slechts 20 punten meer heeft dan de nummer laatst.

SHOT 5 Had duidelijke kampioensaspiraties, maar trof een bijzonder sterk Hilversum dat kampioen werd. Wat restte was dus … een 2e plaats! Met maar liefst 70 punten (in menig poule word je dan royaal kampioen!).

SHOT 6 Mocht het weer eens in de 3e klasse proberen. De start was flitsend, maar al snel zakte het team naar de degradatiezone, iets waar ze vooraf al rekening mee gehouden hadden. Uiteindelijk werd het team laatste, maar ik verwacht dat men daar geen traan om gelaten heeft.

SHOT 7 De jonkies kwamen wat langzaam op gang, maar in de tweede helft werd duidelijk progressie getoond. In de klim naar boven werd de 2e plaats op een haar na gemist, maar dat is slechts voor de statistieken. Het zijn inmiddels echte 4e klassers geworden en de groei is duidelijk!

SHOT 8 Hebben zich, na een zware competitie, toch nog naar een 5e plaats geknokt. Het is even afwachten hoe de competitieleider hiermee omgaat. Alle nummers 6 degraderen namelijk en een enkele nummer 5! Hopelijk weten we volgende week of dit team zich gehandhaafd heeft in de 4e klas.

SHOT 9 Ons seniorenteam speelde zich soeverein naar een 3e plek in de 5e klasse. Ongetwijfeld is het team daarmee zeer content. De heren spelen zich elke keer weer relaxed naar een mooie klassering.

SHOT 10 We hadden weer een team in de 6e klas, dat zich naar een mooie 4e plaats wist te spelen. Het team was een mix van oud en jong. Adri heeft wel duidelijk gemaakt veel te sterk te zijn voor dit niveau.