Mededeling bekercompetitie 24 april en 8 mei

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Dinsdag 24 april en dinsdag 8 mei worden er bij SHOT bekerwedstrijden gespeeld. Door deze wedstrijden zullen er wat minder tafels beschikbaar zijn voor het vrijspelen.

Er zijn 2 tafels nodig voor de bekercompetitie, dit betekent dat er nog hooguit 3 tafels opgezet kunnen worden voor het vrijspelen.  De meeste deelnemers aan de bekercompetitie zijn ook de vaste spelers op de dinsdagavond.

Jullie zijn allen welkom om het bekerteam aan te moedigen. De wedstrijd begint om 20:15u. 24 april speelt SHOT 1 thuis met René Rietveld, Dennis South, Mark Lina en Gerben de Radder (uitvallers Danny Hilhorst & René de Gier.  

8 mei zal team 2 in actie komen met Wieb Smid, Gerrit Leeflang, Koos van Braak, Martin Briët, Martijn Buijvoets en Fred van de Haar. Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot snel bij tafeltennisvereniging SHOT(s)!

Danny Hilhorst