Jeugdcompetitie ten einde

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De jeugdcompetitie zit er op en we kunnen dit seizoen één team feliciteren met het kampioenschap: de heren en dame van SHOT 1! Zij behaalden zaterdag het kampioenschap door hun tegenstanders met 6-4 te verslaan.

 

SHOT 1 trof in de laatste speelronde Tielse TC 1. De thuisclub won met 6-4, waardoor Elsbeth, Seth, Dennis Bentvelzen en Marien uiteindelijk met een voorsprong van 6 punten op de concurrentie kampioen werden. Van harte gefeliciteerd!

 

De mannen van SHOT 2 moesten tegen Woerden 2 en gingen uiteindelijk met 3-7 ten onder. Stijn, Henk-Jan en Dennis Frijlink eindigen zodoende op een mooie 3e plaats in de competitie. Een prima prestatie.

 

Er viel ook een perfecte score te noteren: SHOT 3 versloeg Tielse TC 3 met 10-0! Dankzij deze monsterscore eindigen Damy, Jackie en Bob op een meer dan verdiende 2e plaats in de competitie. Ik dit is een super prestatie!

 

Er was een klein wonder nodig om de mannen van SHOT 4 nog kampioen te maken en helaas bleef die uit. Het team van Rick, Jesse, Daan en Maurits ging met 4-6 onderuit tegen REGA 9 en moet zodoende genoegen nemen met een zeer mooie 2e paats.

 

De uitslag van SHOT 5 is op het moment van schrijven nog niet bekend en zal zo spoedig mogelijk bijgewerkt worden.