Axel Diemers vrijwilliger van het jaar!!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Dit jaar vond voor het eerst de verenigingavond van SHOT plaats, in navolging van de vrijwilligersavond van vorig jaar. Een verenigingsavond omdat alle leden bij elkaar de vereniging maken. Natuurlijk werden er ook enkele leden in het zonnetjes gezet.

Het eerste jeugdteam werd gehuldigd voor hun kampioenschap in de voorjaarscompetitie. De felicitaties voor Elsbeth, Dennis, Marien en Seth voor deze prachtige prestatie.

De afgelopen maanden is ook aandacht besteed aan het project Trainers voor de Klas. Een aantal leden heeft hier aan bijgedragen door op diverse middagen trainingen te verzorgen. René Rietveld, René Tjon Tsoe Jin, Axel Diemers, Anton Simonis, Sascha Diemers en Matthijs Rietveld kregen een mooi doosje bonbons als dank voor hun inzet.

De dinsdagochtend is een belangrijke groep binnen SHOT. Maar liefst 23 spelers trainen elke dinsdagochtend onder leiding van Ton Roetman. Het afgelopen jaar is deze groep sterk gegroeid, vooral door de inzet van Ton. Hij werd daarvoor nog even extra in het zonnetje gezet.

Als laatste werd de vrijwilliger van het jaar gekozen. Wie werd de opvolger van Robin de Roode? Dat werd Axel Diemers. Het afgelopen jaar heeft hij ontzettend veel gedaan voor de club, van trainingen geven, Trainers voor de Klas, bardiensten, Activiteitencommissie tot Kies je Sport. Een terechte winnaar, die er zelf een beetje stil van werd…

Foto’s van de Verenigingsavond vind je op Picasa en op Facebook.