Bekerteams bereiden zich voor op laatste poulewedstrijd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Aanstaande vrijdag 18 mei spelen beide bekerteams van SHOT een thuiswedstrijd. Dit is de derde en daarmee laatste wedstrijd van de poulefase en dus de laatste kans om zoveel mogelijk punten te behalen om een plek in de afvalrondes van de bekercompetitie te verdienen.

Bekerteam SHOT 1 heeft in de eerste twee wedstrijden beide keren met 9-9 gelijk gespeeld en zij moeten dus echt voor elke punt gaan knokken vrijdag. Met 18 punten is er voor dit team nog een goede kans de volgende ronde te behalen. Dan moet er aanstaande vrijdag wel gewonnen worden van Huizen. Mark Lina, Gerben de Radder, Danny Hilhorst & René de Gier gaan hun uiterste best doen om zoveel mogelijk punten binnen te halen voor het team.

Dan bekerteam SHOT 2. De eerste wedstrijd hebben de mannen met 15-3 gewonnen. De tweede wedstrijd werd helaas verloren met 7-11. Met een totaal van 22 punten hebben zij een hele goede kans op de volgende ronde. Ze staan nu het dubbele aantal punten voor op de tegenstander van aankomende vrijdag. Maar met 18 punten die er te behalen zijn in 1 wedstrijd kan er theoretisch natuurlijk nog van alles gebeuren. Het team bestaande uit Martin Briët, Koos van Braak, Martijn Buijvoets, Gerrit Leeflang, Wieb Smid, Fred van de Haar en Maria Kooij gaan er natuurlijk alles aan doen om deze mooie kans op de volgende ronde te benutten.

Kom allemaal aankomende vrijdag de beide bekerteams van SHOT aanmoedigen naar een overwinning! Natuurlijk kan er naast het aanmoedigen ook lekker vrij gespeeld worden. Na afloop wordt er onder het genot van een drankje weer gezellig nagekletst met z’n allen. De spelers veel plezier en succes gewenst voor de laatste wedstrijd van de poulefase. Tot vrijdag!