Kom het Nederlands Elftal supporten bij SHOT!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zaterdag 9 juni om 18:00uur zijn alle leden welkom om in de SHOT kantine de wedstrijd tussen Nederland en Denemarken bij te wonen. Natuurlijk zijn de familieleden ook van harte welkom om de eerste wedstrijd van Oranje op de Europese Kampioenschappen te aanschouwen.

Iedereen mag zelf naar eigen smaak wat lekkers mee nemen, maar SHOT zal ook voor drinken en wat lekkers zorgen. De jeugd gaat eerst bowlen van 16:00u tot 17:00u bij bowling centrum Overhees en dan voor de aftrap van de wedstrijd wordt er nog gegeten bij SHOT. Voor het voetballen is iedereen welkom vanaf kwart voor 6 in de SHOT kantine.

De wedstrijd zal gekeken gaan worden op het witte scherm met behulp van de SHOT beamer. De SHOT kantine heeft een oranje jasje gekregen en er zijn ook wel wat spullen voor het aanmoedigen aanwezig. Wel zal ik adviseren zelf de toeters uit de kast te halen en deze mee te nemen naar de wedstrijd als je op deze manier het elftal wilt aanmoedigen.

Kom dus allemaal op 9 juni naar de SHOT kantine voor een gezellige avond met hopelijk een goed resultaat voor onze mannen van het Nederlands elftal. Tot dan!