Clubkampioenschappen jeugd 23 juni

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Het is weer bijna zover. Zaterdag 23 juni 2012 staan de clubkampioenschappen voor de jeugd op het programma. De zaal is vanaf 10:00u geopend en het toernooi begint om 11:00u. Het zal ongeveer tot het einde van de middag gaan duren. Dit betekent overigens ook dat de  zaterdag training NIET door gaat.

We spelen in verschillende klassen. Wanneer er voldoende inschrijvingen worden ontvangen, gaan we spelen in jeugdklassen 1 t/m 4. Per klasse zijn er 2 prijzen beschikbaar. Willen jullie meedoen? Dan kunnen jullie jezelf opgeven door een mail te sturen naar danny.hilhorst@shot.nl of via het inschrijfformulier dat ik tijdens de trainingen even langs zal laten komen.

SHOT(s) zal na afloop van het toernooi ook weer zorgen voor het avondeten. Dit zal ook nu weer kunnen na een kleine bijdrage van ongeveer 2 euro per persoon.

 

Tot slot nog even een terugblik op de resultaten van de clubkampioenschappen van het vorige jaar:

Jeugd 1: 1e plaats Elsbeth den Harder. 2e plaats Dennis Bentvelzen

Jeugd 2: 1e plaats Henk-Jan de Bruin. 2e plaats Jackie Xie

Jeugd 3: 1e plaats Niels Michailidis. 2e plaats Max van Vriesland

Jeugd 4: 1e plaats Sem van Vriesland