Nieuwe kleding voor SHOT!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Met trots presenteren we de nieuwe kledinglijn van SHOT Soest. Vanaf het komende seizoen hebben we een nieuw officieel clubshirt. Daarnaast hebben we in overleg met onze hoofdsponsor Menereis interessante aanbiedingen voor een bijpassend trainingspak en sporttas. Lees hieronder meer details over de nieuwe kledinglijn.

SHOT en Menereis hebben afgesproken dat ieder lid dat per september 2012 competitie gaat spelen het nieuwe clubshirt eenmalig gratis krijgt uitgereikt. Leden zijn verplicht om in dit shirt te spelen tijdens competitiewedstrijden.

Menereis biedt de mogelijkheid tegen een gereduceerde prijs een extra shirt en/of bijpassende kleding aan te schaffen. Deze prijzen gelden tot 1 juli 2012. De aanbiedingen zijn voor alle leden van de vereniging van toepassing.

De shirts en trainingspakken worden bedrukt met de logo’s van SHOT en Menereis. Vanaf vrijdag 8 juni is er de mogelijkheid te passen bij de vereniging. Neem hiervoor contact op met René Rietveld of Tsuri Menereis. In de bijlage vind je voorbeelden van de nieuwe kledinglijn en de bestellijst.